Dag 3 i #GörHasoTillGamer – Tombs WILL be raided (feat. pälsmössa)

11:36 13 Feb 2014

Uppdragsredovisning: Gamerveckans första riktiga prövning: Portal. Ett spel som är ansträngande både för sinnet och motoriken. Hasan kämpade lite med styrningen till en början (att styra i förstapersonsvy är klurigt för icke insatta verkar det som) men lärde sig ganska snabbt att åtminstone ta sig från punkt a till punkt b medelst teleporteringspistol. Och det är ju en ganska stor del av vad Portal handlar om. Men verkligen inte allt. Och eftersom Hasan till slut fastnade på den näst sista testkammaren fick han liksom aldrig riktigt berättelsens stora twist och payoff. Jag hoppas, för hans skull, att han försöker avsluta det där själv någon gång. Det är det värt.

Mest anmärkningsvärt var att Hasan FUSKADE. Han kollade en Youtube-genomgång av testkammare 18 för att förstå hur banan skulle klaras. Så trots att han klarade godkänt-uppdraget (att uppleva spelets kärlekshistoria), räknas det som att han misslyckades. Och straffades således med att få bära pälsmössa i drygt en timmes direktsändning.

Kvällens nya spel: …och pälsmössan fick spela Tomb Raider. På PS4. Sändningen var en fantastisk succé (20 pers samtidigt!), mycket tack vare att Kawa Zolfagary (samt en hel radda andra spelkändisar – tex pärlplattekungen Martin Hagegård) livade upp chatten med sin närvaro. Sjukt bra diskussioner om spel/konst, förortsslang/gamerlingo – och åtminstone en engelsk kommentar om att Hasan såg ut som Bin Ladin. 

Ikväll klockan 19:30 (på Chill with MFGill) får vi se om Hasan klarar dagens uppdrag. Eller om han fuskar till sig ett par täckbrallor till den där pälsmössan.

Eftersom PS4-twitchströmmar inte går att spara får ni nöja er med ett försnack. Men det var svinbra också!
 


Watch live video from MFGill on TwitchTV

En kommentar | “Dag 3 i #GörHasoTillGamer – Tombs WILL be raided (feat. pälsmössa)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. vin lookup skriver:

    Thanks for the information your post brings. I see the novelty in your text, I will share it for everyone to read. I look forward to reading more articles from you.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp