#GörHasoTillGamer – Dag 2: Minds will be blown

11:17 12 Feb 2014

Först: uppdragsredovisning från dag 1. Hasan fick i uppdrag att klara första kapitlet i serietidningsäventyret The Wolf Among Us. Han inte bara klarade det, han krossade uppdraget till småsmulor. Han klarade två kapitel – och verkade vilja ha mer.

Det yttersta beviset på att vi var på rätt väg fick jag när vi åt världens största bulle på matrix-bildmuséet här i Umeå (ni som sett Hasans instagramflöde, ni vet). Efter att vi ätit upp lyste han upp och sa ”nä, nu tror jag vi går hem så att jag får ta mig an fortsättningen på det där spelet”. Tyvärr har bara två episoder av The Wolf Among Us släppts än, och när jag berättade det för mitt testsubjekt var det som att jag hade slitit av honom en bit av den där bullen. Besvikelsen var monumental.

Nästa spel: Portal
The Wolf Among Us är ingen spelmekaniskt särskilt svår upplevelse. Under långa perioder är det ganska mycket en interaktiv film. Så för nästa spel behöver vi en större motorisk utmaning. Valet föll på Portal, ett av spelhistoriens kanske bästa spel. Och en garanterad mindblower. Ett pusselplattformsspel i (åtminstone) tre dimensioner. För att inte göra det för svårt för min käre vän får han styra det med handkontroll istället för mus och tangentbord.

Hur det gick för Hasan under den första speltimmen kan du se nedan (och eftersom min mick valde att inte fungera den första kvarten missade vi att ha ljudet på när vi snackade som mest (och introducerade streamgästen: Hammarn)).

Watch live video from MFGill on TwitchTV

18 kommentarer | “#GörHasoTillGamer – Dag 2: Minds will be blown”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. I really like the kind of simple written article so people can understand it and people can understand which message the author wants to convey. Your style is very unique but it’s easy to understand what you mean in this discussion.

 2. You can now buy you essay online, made by expert writers with professional experience in the field! Just visit assignment essay help.

 3. jigsaw puzzles skriver:

  If you are looking for a solution to relax then jigsaw puzzles will be the best choice today! This is a website with hundreds of games to satisfy your passion, and will satisfy the most demanding players!

 4. Your views are in accordance with my own for the most part. This is great content for your readers.
  AAbogado Tráfico Amelia VA is a legal professional who specializes in representing individuals who have been charged with traffic violations in Amelia, Virginia. Traffic violations can include offenses such as speeding, running a red light or stop sign, driving without a license, and reckless driving.

 5. Ecobee login skriver:

  To log in to Ecobee, visit the official website or use the mobile app. Enter your username and password associated with your Ecobee account. Once logged in, you can control your Ecobee smart thermostat, view energy usage, and customize settings for efficient home climate management.

 6. Khawaja Rizwan skriver:

  And Hasan did a great job to compile the first chapter so elegantly. Isn’t it?
  top recruitment agencies in Saudi Arabia

 7. Aziz skriver:

  Yes my mind was boggled down. Great stuff.
  good recruitment agencies in Dubai

 8. As of my last knowledge update in January 2022, I don’t have specific information about ”Gor Haso.” It’s possible that it’s a term, a person, or a topic that has gained relevance or recognition after that date. If ”Gor Haso” is associated with a specific context, such as a person’s name, a product, an event, or a cultural reference, providing more details would help me provide a more accurate and relevant response.

  If you are looking for more jobs then visit our website.recruitment agency for japan in pakistan. Thank you!

 9. As of my last knowledge update in January 2022, I don’t have specific information about ”Gor Haso Tillgamer.” It’s possible that it’s a term, a username, or a specific reference that has gained relevance or recognition after that date. Without additional context or details, it’s challenging to provide specific comments about ”Gor Haso Tillgamer.”

  If you are looking for more jobs then visit our website.recruitment agency for japan in pakistan. Thank you!

 10. Alfalah Host skriver:

  Dag 2 av #GörHasoTillGamer lovar att överraska och förtrolla med spektakulära upplevelser som kommer att blåsa tankar. Detta evenemang bjuder på banbrytande innovationer och spännande äventyr som kommer att lämna deltagarna förundrade och inspirerade. Håll dig beredd för en dag full av fantastiska upptäckter och minnesvärda ögonblick i spelvärlden!

  Best Digital Marketing Agency In Pakistan. Alfalah host

 11. Day 2 of #GörHasotillgamer hints at captivating revelations and immersive experiences, igniting excitement among participants. This event continues to showcase the gaming community’s creativity and passion, fostering camaraderie and anticipation for the surprises ahead. As players delve deeper into the adventure, they eagerly anticipate the mind-blowing moments that await, enhancing the immersive and engaging nature of the gaming experience.

  annapolis taxi

 12. Allied materials skriver:

  In the saga of #GÖRHASOTILLGAMER, DAG 2 heralds a promise of minds set to shatter, where Michael Gill’s narrative prowess ignites the flames of anticipation. As players brace for the journey ahead, anticipation mounts, for in the realm of gaming, revelations await those daring enough to venture forth.

  concrete pump karachi

 13. Alfalah Books skriver:

  #GörHasotillGamer – Dag 2: Minds Will Be Blown” hints at an exciting day ahead, teasing participants with the promise of mind-bending gaming experiences.

  As the challenge progresses, anticipation builds, inviting gamers to explore new levels of excitement and creativity within the gaming community.

  This captivating event exemplifies the vibrant spirit of gaming enthusiasts coming together to push boundaries and elevate the gaming experience to new heights.

  Remote Bookkeeping services in Pakistan.

 14. Crafts Emporium skriver:

  On Day 2 of #GörHasoTillGamer, anticipation peaks as minds brace for the immersive experiences awaiting in virtual realms.

  As gamers embark on new adventures, the event becomes a catalyst for exploration, pushing the boundaries of imagination and gaming innovation.

  Keep your food piping hot with our stylish and durable hotpots. Whether you’re hosting a dinner party or enjoying a family meal, our hotpots ensure that your dishes stay warm and delicious until serving time.

  wooden hot pot

 15. ”Minds will be blown” is a colloquial phrase that suggests something incredibly surprising or impressive will happen. It’s often used to build anticipation or excitement for an event, revelation, or experience. This phrase implies that the information or experience will be so astounding that it will significantly impact or amaze those involved.

  Best Eye Hospital In Pakistan.
  general Eye Clinics

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG