#GörHasoTillGamer – Dag 2: Minds will be blown

11:17 12 Feb 2014

Först: uppdragsredovisning från dag 1. Hasan fick i uppdrag att klara första kapitlet i serietidningsäventyret The Wolf Among Us. Han inte bara klarade det, han krossade uppdraget till småsmulor. Han klarade två kapitel – och verkade vilja ha mer.

Det yttersta beviset på att vi var på rätt väg fick jag när vi åt världens största bulle på matrix-bildmuséet här i Umeå (ni som sett Hasans instagramflöde, ni vet). Efter att vi ätit upp lyste han upp och sa ”nä, nu tror jag vi går hem så att jag får ta mig an fortsättningen på det där spelet”. Tyvärr har bara två episoder av The Wolf Among Us släppts än, och när jag berättade det för mitt testsubjekt var det som att jag hade slitit av honom en bit av den där bullen. Besvikelsen var monumental.

Nästa spel: Portal
The Wolf Among Us är ingen spelmekaniskt särskilt svår upplevelse. Under långa perioder är det ganska mycket en interaktiv film. Så för nästa spel behöver vi en större motorisk utmaning. Valet föll på Portal, ett av spelhistoriens kanske bästa spel. Och en garanterad mindblower. Ett pusselplattformsspel i (åtminstone) tre dimensioner. För att inte göra det för svårt för min käre vän får han styra det med handkontroll istället för mus och tangentbord.

Hur det gick för Hasan under den första speltimmen kan du se nedan (och eftersom min mick valde att inte fungera den första kvarten missade vi att ha ljudet på när vi snackade som mest (och introducerade streamgästen: Hammarn)).

Watch live video from MFGill on TwitchTV

3 kommentarer | “#GörHasoTillGamer – Dag 2: Minds will be blown”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. I really like the kind of simple written article so people can understand it and people can understand which message the author wants to convey. Your style is very unique but it’s easy to understand what you mean in this discussion.

  2. You can now buy you essay online, made by expert writers with professional experience in the field! Just visit assignment essay help.

  3. jigsaw puzzles skriver:

    If you are looking for a solution to relax then jigsaw puzzles will be the best choice today! This is a website with hundreds of games to satisfy your passion, and will satisfy the most demanding players!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg