Dag 5 i #GörHasoTillGamer – Den mörka/buskiga riddaren

6:06 15 Feb 2014

Uppdragsredovisning: Efter ett dygn av frustrerade svordomar var det dags att se hur Hasan klarat indieuppdraget. Tanken var att han skulle klara sex kapitel i indiepärlan Hotline Miami. Han klarade det inte, trots att han återigen fuskade. Men ärligt talat är jag lite imponerad över att han inte bara gav upp. MEN eftersom han både misslyckades med uppdraget OCH fuskade så fick han dubbelt straff under kvällens sändning. Pälsmössa och lösmusch. Något han ju faktiskt passade ganska bra i.

Nästa spel, och det nästa sista uppdraget, är Batman: Arkham Asylum. En riktig pärla som har ett par år på nacken nu. Men med Hasans serietidningspepp, Batmans allmänna awesomeness och Arkham Asylums höga kvalitetsribba borde det vara en perfekt fit. 19:30 ikväll ser vi om Haso klarat sig.

Watch live video from MFGill on TwitchTV

2 kommentarer | “Dag 5 i #GörHasoTillGamer – Den mörka/buskiga riddaren”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. coca skriver:

    Thank you for the effort you have put into making your site interesting and informative. I will visit the site again to gather some more valuable information. You really did a good job.
    fnaf world

  2. niki123 skriver:

    The Canon, the famous brand has everything in it’s variety starting from their cameras, to cinematography solutions to the scanner as well as printers – each single thing has its own specific productivity.Download from https://chcanonijsetup.com and setup on your device. Canon printers are all in one printer that facilitates print, copy and scan. The canon printers are designed for personal as well as business use.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg