Trailer Park Thursday – Spelversionen!

3:31 20 Feb 2014

Militant klassförakt, steampunk-Uppsala och fula dubstepkrigare. Bra drag i veckans TPT!

The Order: 1886

The Order: 1886 handlar om ett London i en alternativ, steampunkigare dimension. I hundratals år har mänskligheten fightats mot någon slags humanoida djurvarelser, och med industrialiseringen har helt sjuka nya vapen uppfunnits. Men så har också arbetarklassen – som verkar vilja ställa sig på ”djurens” sida. Som tur är finns det ett gäng hårdhudade (men med väldigt vältvinnade mustascher) riddare som kan ta tag i skiten. Bara lite klassiskt klassförakt, så där. Irvine-baserade Ready at Dawn fortsätter att langa på svinsnygga trailers som nästan inte säger något om hur det färdiga spelet kommer se ut.

Wolfenstein: The New Order

I ett alternativt steampunk-Uppsala sliter ljusets riddare på Machine Games med spelet som kommer förändra hur vi lever våra liv. Mörkrets krafter väller upp ur Fyrisån, men Machine Games vägrar se sig besegras. Får de bara Wolfenstein: The New Order att gå guld och komma ut till miljoner spelare finns det ingen, inte ens någon av de gamla gudarna, som kan göra något. Livet kommer segra, spelandet kommer aldrig vara som förr. Samtidigt, i vår dimension – just nu, händer något helt annat. Machine Games påtar på med ett Wolfenstein som säkert kommer erbjuda 8-12 timmar linjärt actionrens, ett helt okej multiplayerläge och rejäla mängder blod.

Men överraska mig gärna.

Chroma

Harmonix (du vet, de som stod bakom bland annat Guitar Hero och Dance Central) och Hidden Path Entertainment (som har världens märkligaste spelografi) slår sina påsar ihop och ska göra ett rytm-fps. Allt det som görs i spelet (explosioner, helande osv) tajmas med musiken. Det skulle ju kunna vara coolt, tänker någon och ser sedan trailern. Sjuk ful karaktärsdesign och dubstep. Mjeh.

En kommentar | “Trailer Park Thursday – Spelversionen!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. G`day! A professional therapy writer will gladly write your therapy. Within a few hours, one of our therapist will create an original therapy according to the details of your order. Get a free consultation after filling out all the necessary documents.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg