Framtidsdrömmar – del 4

11:31 28 Apr 2014

Jag vet inte så mycket om Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (faktum är väl att jag inte vet något alls, annat än att det ligger i Trondheim), men jag gillar ändå det jag ser. Jag är nämligen ganska säker på att det här med Oculus och drönare är en del av framtiden. FÖRSTÅ vilka feta augmented reality-spel en skulle kunna göra med den här setupen. Pilotwings i VERKLIGHETEN liksom.

Tipstack till Toba!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg