Spelprogrammet Gills veranda?

2:58 20 Maj 2014

Min plan har länge varit att på regelbunden basis börja liveströmma mitt spelande. Typ som jag gjorde när jag skulle göra Hasan till gamer. Fast kanske i lite annorlunda form. Visa nya, kommande spel. Eller kanske bara kaosa runt i gamla godbitar.

Det finns ett par problem jag behöver ta mig runt innan det här kan bli verklighet. Ett sådant problem är exakt vad mitt program skulle heta. Vad tycker ni? Gills veranda känns kanske inte helt klockrent. Och ”Din boy i spelbukten” är ju mer av en undertitel, ärligt talat (som bästa NG-Greta lovat ska hamna i min header vilken dag som helst nu!).

Ikväll klockan 20:00 tänkte jag iaf bjuda på en liten preview av hur ett sånt där program skulle kunna se ut. På min Twitch-kanal kommer jag nämligen sända de första timmarna i det superfärska och superfräscha Playstation 4-spelet Transistor. Det kommer bli så jävla fett.

Tuna in och snacka lite skit med mig. Den som kommer på bästa namnet till mitt program (som jag väljer att använda alltså, om ALLA är svindåliga blir det inget) får ett asgrymt pris också. Jag har bara inte kommit på exakt vad det priset ska bli, men det blir grymt ändå. Och till DIG, du arga twitteranvändare som vet vem du är, tävlingen är inte riggad den här gången heller.

2 kommentarer | “Spelprogrammet Gills veranda?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tobias Hellgren skriver:

    Gill of the Jungle.

  2. Greta Thurfjell skriver:

    Håll ut! Din girl i NG-bukten (funkar sådär som undertitel) jobbar på det. Älskar förslaget Gills veranda though.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG