Trailer Park Thursday – We’re all Batmen!

12:04 22 Maj 2014

Veckans Trailer Park Thursday blir lite speciell. Det finns nämligen EN trailer som är lite viktigare än alla andra den här veckan. För ETT spel som kommer att bli ett av de lite viktigare i höst. I alla fall i min bok.

Batman: Arkham Knight.

Nedan följer en liten analys av den nysläppta trailern, kallad Evening the odds. Men först, lite bakgrund.

Rocksteady Studios gjorde för tv-spels-Batman vad Christopher Nolan gjorde för filmditot. Arkham Asylum och Arkham City är inte bara ruskigt bra actionäventyr – de är också spel värdiga den kanske mäktigaste seriefiguren som någonsin skapats. Galenskapen på Arkham Island, i det isolerade och stängda psykhuset Arkham Asylum, när Jokern organiserade ett fängelseupplopp. Klaustrofobin när Batman stängs in i Arkham City, en hel stadsdel i Gotham City som gjorts om till fängelse. Mark Hamills (ja, Luke Skywalker!) magiska porträttering av Jokern. Så mycket gjorde de här två spelen till vad de var. Separata entiteter skiljda från både serieförlagan och Dark Knight-trilogin, men samtidigt helt trogen den mörke hämnarens själ. Jag älskart.

Förra årets Arkham Origins var ett sidospår, utvecklat internt av Warner Bros, som fick ett ljummet mottagande från kritikerkåren. Anledningen till att Rocksteady själva inte gjorde Origins kunde dock inte ha varit bättre – de jobbar på en next gen-uppföljare.

Och nu är den första gameplay-trailern för Arkham Knight släppt (har du inte sett reveal-trailern, som släpptes tidigare i år, ska du göra det med!). Den är fullpepprad med refenser (till allt från gamla filmer och serier till några av de inblandade i utvecklingen av spelet), action och pampigt blås. Och en Oracle som vi faktiskt får möta för första gången! Här kommer tre punkter jag tycker vi ska ta och kolla lite extra på.

1. Skurkarna och Gotham
batman_och_gotham.jpg

Gotham City är inte en lätt stad att leva i, varken som spandexbrukare eller vanlig civil. Huvudondingen för Arkham Knight verkar för tillfället vara Scarecrow, som hotat Gotham med massförstörelsevapen. Mest troligt kommer han sprida ut sin rädslejuice över stan – i trailern ses bland annat en thug försöka sticka Batman med en fear toxin-spruta. Polischef Gordon beslutar att utrymma hela staden. De som stannar gör det för att göra kaoz. Scarecrow verkar ha fått något av en omdesign från tidigare spel, med fina Freddy Kreuger-klor. Vi skymtar också Two-face och Pingvinen lite snabbt (Riddler och Harley Quinn kommer också vara med). Och en ny karaktär, som jag återkommer till nedan.

2. The Batmobile
the_batmobile.jpg

Din trogne springare är tillbaka, i ny vackert svart skrud (ärligt talat gillar jag nog Nolans batmobilar bättre). Som det ser ut i trailern kommer du både kunna kalla på den, Knigthriderish, och genast kunna dra iväg längst Gothams gator. Men också använda den som en slags katapult, för att skjuta upp dig mot Gothams takåsar. I en kort sekvens ser vi också batmobilen köra i taket på en underjordisk tunnel. No biggie. Tydligen ska den här bilkörningen vara en del av Arkham Knights nya Riddler-utmaningar.

3. Arkham Knight
arkham_knight.jpg

…är INTE Batman?! Hur sjukt är detta? Istället är Arkham Knight den där Crysis-liknande karaktären som i slutet av trailern blåser skallen av vår käre Bruce Wayne. Rocksteady och DC ska ha arbetat tillsammans för att skapa Arkham Knight, och frågan är naturligtvis vem hen egentligen är. Det ska vara bekräftat att Arkham Knight använder en röstförvrängare – något som med största sannolikhet innebär att personen bakom masken är en vi träffat på tidigare… Frågorna är så många. Till exempel VARFÖR har Arkham Knight läderlappsöron på sin kantiga MC-hjälm?

24 kommentarer | “Trailer Park Thursday – We’re all Batmen!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hey! That`s blog wonderful! We make sure that non-plagiarized, proof read articles with actual case studies and examples are furnished with timely delivery to the client. Further revisions and queries consisting of alterations or questions posed by the client are also entertained even after the delivery of the essays, term papers and research papers.

 2. us.payforessay skriver:

  You want an original and mistake-free piece, and we are sure you are capable of writing such paper yourself. You just don’t have the time. We have over 1,200 trained and certified writers to help you out!

 3. valentina rosy skriver:

  dui attorney fredericksburg vaThank you for providing such a beautiful content and Your blog provided some useful information.Keep on sharing more.your explanations was too good.Each of your stuff is so pleasurable and valuable.Keep on sharing more.

 4. The phrase ”we all are Batman” is often used in a metaphorical or symbolic sense to convey the idea that everyone has the potential for heroism or resilience in the face of challenges. Here are some comments about the concept ”we all are Batman”:

  1. **Empowerment and Resilience:**
  – *Comment:* The idea that ”we all are Batman” suggests that, like Batman, individuals have the capacity for empowerment and resilience. It emphasizes the strength and determination within each person to face difficulties and adversities.

  2. **Universal Themes:**
  – *Comment:* Batman, as a fictional character, embodies universal themes of justice, overcoming trauma, and using one’s resources for the greater good. Saying ”we all are Batman” taps into these universal human experiences and virtues.

  If you are looking for more jobs then visit our website.best recruitment agencies in pakistan.Thank you!

 5. ”We’re all Batman!” is a common phrase used in a humorous or motivational context. It often implies that everyone has the potential to be a hero or make a positive impact, drawing inspiration from the iconic superhero Batman. The statement encourages a sense of empowerment, suggesting that individuals possess the qualities or determination to face challenges and contribute to positive change, much like the fictional character Batman.

  Apply now for best jobs .top recruitment agencies in pakistan.Thank you!

 6. Alfalah Host skriver:

  ”Trailer Park Thursday – We’re All Batmen” celebrated the iconic superhero by showcasing a variety of Batman-related trailers, from classic to modern adaptations. Fans immersed themselves in the Dark Knight’s world, exploring Gotham City’s mysteries and heroic tales. The event united Bat-fans in a collective appreciation of Batman’s enduring legacy in cinema.

  Best Digital Marketing Agency In Pakistan. Alfalah host

 7. Allied materials skriver:

  ”Welcome to Trailer Park Thursday, where capes and cowls are the norm – because today, we’re all Batmen!”
  ”Join us for a night of heroic antics and comic book dreams, as Michael Gill leads the charge in our bat-tastic adventures.”
  ”From Gotham to the trailer park, justice knows no bounds when we unite as a league of extraordinary neighbors!”
  ”Embrace your inner vigilante and let’s soar through the night skies, because on Trailer Park Thursday, every hero finds their spotlight.”

  concrete pump karachi

 8. Batman är en ikonisk superhjälte från DC Comics, känd för sin mörka, brooding persona och sin kamp mot brott i Gotham City. Skapad av Bob Kane och Bill Finger, Batman är mest känd för sitt rika arkiv av skurkar och hans användning av spännande teknik och skicklighet i närstrid. Med en bred popularitet genom serier, filmer och tv-serier, har Batman blivit en av de mest kända och älskade superhjältarna genom tiderna.

  Best Eye Hospital In Pakistan.
  general Eye Clinics

 9. Crafts Emporium skriver:

  On Trailer Park Thursday – We’re All Batmen edition, gamers immerse themselves in the world of Gotham’s Dark Knight.

  As trailers roll out, players embrace the role of vigilante justice, donning the iconic cowl and grappling with the shadows of Gotham City.

  With each unveiling, anticipation builds as gamers prepare to step into the shoes of Batman, ready to protect the innocent and strike fear into the hearts of criminals.

  Create a welcoming and comfortable space with our stylish tables and chairs. Whether you’re furnishing your home or upgrading your office, our tables and chairs combine functionality with aesthetics, providing the perfect blend of form and function for any environment.

  Ordered now!! wooden table

 10. Reece James skriver:

  Embark on an epic journey through lush landscapes and mysterious dungeons in Hailey Treasure Adventure for PC Pc Version. Uncover hidden treasures and solve challenging puzzles in this immersive adventure game designed for desktop gaming enthusiasts.

 11. jacks skriver:

  𝙷𝚘𝚠 𝚝𝚘 𝙲𝚊𝚗𝚌𝚎𝚕 Comcast Internet | 𝙲𝚊𝚗𝚌𝚎𝚕 Xfinty 𝚜𝚞𝚋𝚜𝚌𝚛𝚒𝚙𝚝𝚒𝚘𝚗

 12. jacks skriver:

  contact Xfinity customer support phone number and get a human

 13. John Shawn skriver:

  Cava offers a diverse menu of Mediterranean-inspired dishes with prices typically ranging from $8 to $12 for customizable bowls and salads. Their fresh ingredients and flavorful options provide a satisfying and affordable dining experience. To check this visit: https://cavamenuprice.com/

 14. jacks skriver:

  How to Cancel an American Airlines Flight | Customer service Number

 15. jacks skriver:

  Back to Dataset Suggestions
  { Contact Us } How to get information about ,American Airlines Baggage Allowance, Rules & Policy | Support service

 16. jacks skriver:

  How To Contact Bitcoin Wallet Customer Help Center Support Service

 17. jacks skriver:

  How To Contact Dogecoin Support | Live (DOGE) Customer 24\7Helpline Number

 18. jacks skriver:

  {{official}} Quick Guide@How Do I Contact Coinbase Customer Support Helpline Number

 19. jacks skriver:

  How To Contact Blockchain Wallet Customer Help Center Support Service

 20. jacks skriver:

  {{Call Us}} Crypto.com Customer Support | (@cryptocomcs) Cryptocurrency Expert Help (Get help right now)

 21. Falisha Manpower skriver:

  ”Trailer Park Thursday – We’re All Batmen!” playfully features trailers of games where players assume heroic roles akin to Batman’s vigilante persona. This event celebrates the allure of superhero narratives, inviting gamers into worlds of justice, gadgets, and moral dilemmas. It captures the excitement and intrigue of embodying caped crusaders across diverse gaming experiences.

  Best recruitment agency

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp