Nytt världsrekord – i Super Mario Bros.

9:54 27 Jun 2014

Fyra minuter, 57 sekunder och 69 hundradelar. Så snabbt varvar ”Blubbler” Super Mario Bros. Det är hela 40 hundradelar bättre än det tidigare rekordet. Och en jättebra sommaruppgift för er alla.

8 kommentarer | “Nytt världsrekord – i Super Mario Bros.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tobias Hellgren skriver:

  Jag tycker det ser ut som en TAS med tanke på sista hoppet där han undkommer hammrarna med jävlarimej en pixelmarginal. Säkerligen inte men jag blir alltid skeptisk när jag inte får se live-spelandet (alltså, med cam.)

 2. I like to to read the article for this site because here we can get more things for the work because here we can search more things.

 3. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 4. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

 5. I am really happy to say it’s an interesting post to read . I learn new information from your article , you are doing a great job . Keep it up

 6. peterpong skriver:

  I am really happy to say it’s Replica Gucci Handbags Sale an interesting post to read

 7. The Netgear router login helps you get access to your Netgear wifi router and manage your network’s wireless settings. All you have to do is, type routerlogin.net in the web browser and then enter the username and password on the Netgear router login page. Once you enter the credentials, you will be logged in successfully.

 8. The Rockspace wifi extender setup starts by connecting your computer to the Rockspace wifi extender. After that, launch an internet browser on the computer and type re.rockspace.local in the address bar of the browser. Login to the Rockspace wifi extender and follow the on-screen instructions to walk through the setup.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg