Se sportig douchebag möta sitt öde (NSFW!)

1:25 16 Jun 2014

Seriös femfinger-löpare, borderline galen multisportare, genomsvettig gubblufsare eller bara klassisk soffpotatis. Jag tror inte det spelar någon roll vem du är, du kommer ändå uppskatta trailern för Dead Island 2. I vilken tidernas douchigaste löpare möter sitt öde på ett minst sagt… slafsigt sätt. Vi har väl alla tänkt tanken någon gång liksom.

Lite kontext då: Dead Island är en spelserie, från polska Techland (men tvåan utvecklas intressant nog av Yager – Spec Ops-utvecklarna), som är känt för att ha enormt grymma trailers – och inte alls leverera samma känsla när det kommer till spelet. Som revealtrailern för originalspelet, till exempel:

I övrigt är Techland ena riktiga as. Mer om det senare.

Tipstack till Ludde! Och tack för rättningen till Jimmy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp