SVT Plus testar PS4 vs Xbone – så blev det!

11:22 16 Dec 2014

micke_pa_tv.jpg

Ja, jag var alltså med i SVT-programmet Plus och ställde Playstation 4 mot Xbox One i vinterns kanske viktigaste test. Exakt 34 minuter och 11 sekunder in i klippet nedan börjar inslaget. I vilket jag, Angeliga Norgren och Effie Karabuda plockar isär konsolerna i _molekyler_ och sedan sätter ihop dem igen. Och utser den ultimata vinnaren.

Här hittar du testet!
 

6 kommentarer | “SVT Plus testar PS4 vs Xbone – så blev det!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. WhatsApp Status skriver:

    Best article by author, by the way are you looking for amazing content for whatsapp then visit at
    WhatsApp Status site

  2. PS-4 and XBox-One i mainly the same type of gaming platform but the number of games in PS4 is greater than XBox-One. Both have equal qualities and I love to play XBox-One games due to their resolution and gameplay.

  3. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

  4. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

  5. Quickbooks is one of the advanced accounting software to track and manage all records of business data. Quickbooks tool hub is a combination of all tools which are used to diagnose Quickbooks common errors like login issues,Company file issues, installation issues and PDF related issues.

  6. Whether you’re majoring in nursing, business, engineering, management, social, actuarial or life sciences We provide the best custom essays for all academic levels in all subjects and areas of research and study.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp