Det sorgligaste du kommer se på internet idag

1:37 13 Nov 2014

Kickstarter, eller crowdfunding snarare, har blivit en ganska stor grej de senaste åren. Inte bara i spelkretsar, men kanske framför allt där ändå. Rymdäventyrarspelen Star Citizen och Elite Dangerous har dragit in 60 miljoner dollar respektive 3,7 miljoner pund till dags dato. Spelkonsolen Ouya fick ihop nästan tio miljoner dollar innan den slutligen släpptes och visade sig vara en rätt dåligt genomförd idé.

Men det där vet alla redan om. Vi har läst alla berättelser om lyckade guldgrävare som – med folkets hjälp – dragit ihop enorma pengasummor och äntligen kunnat satsa på sina drömmar.

Vad vi däremot inte läst om är alla de där projekten som inte gick igenom.

Men nu finns Kickended. En sida som samlar alla de Kickstarter-projekt som inte bara misslyckats – utan som inte lyckats samla ihop några pengar alls.

Den tecknade tv-serien om en nerpissad Hunter S Thompson-gris. Pojkbandet som sjunger om livet – och vill ta sin publik på en resa genom sinnet. Rumänska skräckfilmen ”The second coming of Christ”. Boken om Louis John Gill(!), arkitekten bakom San Diego Zoo. En realitysåpa i Liberia. En miljon olika amatörmusiker som drömmer om genomslaget. Alla har de bett om hjälp och satt upp mål på 5-15 000 dollar. Och de har fått exakt noll gensvar. Inte en enda spänn har någon varit villig att skänka.

Här finns bra saker också, men kampanjer som kanske inte riktigt är så välformulerade som de behöver vara. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på den där potatissalladen som någon Kickstartade för ett tag sedan. Snubben ville ha tio dollar – och fick 55 000 (dollar). På vilket sätt är det rimligare att han får pengar än att ett projekt som syftar till att medvetandegöra unga ghetto-kids?

Att klicka sig igenom de random campaigns som alla fått noll kronor i stöd är som att dyka ner i en bädd av ångest och krossade drömmar. Lika peppande som det är att höra om nästa Minecraft-framgångssaga, lika knäckande är det att se det här. Alla de idéer jag någonsin haft begravs nu allt djupare. Skammen skulle vara för stor.

Läs det här. På egen risk.

25 kommentarer | “Det sorgligaste du kommer se på internet idag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. This Blog is Worth Reading and Every Bit Of It Was Very Informative. Even When I Sometimes Do Online Financial Transaction I Gets Redirected To Unsecure Domain. Thats Why I had Started Using Quickbooks Support For Safe And Secure Transaction.

 2. This Blog is Worth Reading and Every Bit Of It Was Very Informative. Even When I Sometimes Do Online Financial Transaction I Gets Redirected To Unsecure Domain. That’s why I had started using Quickbooks Support For Safe And Secure Transaction.

  https://qbsolutions.co/

 3. This accounting software can fit both small and mid-sized businesses with multiple features that can manage all the organizational needs like taxes, sales, reports and many more.

 4. Jack Mosan skriver:

  This tool has been released in two different forms, the first being the stand-alone one, where users need to download the tool separately, while the second being the integrated one, where the tool gets added within the QuickBooks software itself. Any user accessing QuickBooks 2016 version till the recently released one can highly use this particular tool to instantly check, fix, and regular errors that happens within the Company file.

 5. Joe Smith skriver:

  QuickBooks tools hub incorporates a collection of every other QuickBooks tools into one application. It can be used to fix any kind of common errors and issues that shows up randomly while accessing QuickBooks.

 6. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

 7. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 8. Quickbooks is the advanced accounting tool for business related transactions. With quickbooks backup, you can transfer your data from one pc to another without any loss.

 9. Quickbooks is a product of intuit that provides you the system assistance in related to system data failure and also the other kinds of failures.

 10. Quickbooks is a tech assistant provider company that provides tech assistance for all tech-related issues in Quickbooks books as in case you face any issue in the software you can contact Quickbooks tech support and ask them for

 11. indigoapply skriver:

  Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure
  things out pretty quick. I’m thinking about making my
  own but I’m not sure where to start. Do you have
  any points or suggestions? Thank you

 12. ross taylor skriver:

  I want to know more about the error code 80070057 in quickbooks as it is a very tricky error to remove from the software and i checked this site: https://toolhub.me/quickbooks-error-80070057/ to get all the information about this error and all thw ways to remove them very easily.

 13. Quickbooks update improve the performance of the software .
  Also,make it more productive and fix the common and complicated errors automatically.
  You must update Quickbooks version whenever new feature is released.
  for more information on Quickbooks update visit our site
  https://updateerror.co/update-quickbooks/

 14. Quickbooks error skriver:

  Quickbooks is a widely used accounting software used mainly by medium and small sized company, despite all its features of collecting and string data it also has errors which are caused by several factors. One has to be updated with qb errors inorder for the company to run smoothly.

 15. IDP.Generic skriver:

  Have you ever encounter IDP.Generic threat in your PC? Ever wonder what it is and how to stop it. Read this article to know What is IDP.Generic Virus and How to stop it?

 16. Here is the guide for the Netflix Download limit, which is will help you to know why you face the download limit error in Netflix and the tips to resolve the Netflix download limit error.

 17. Kingroot for PC skriver:

  Would you like to root your machine with your PC? Here we share a Kingroot PC download guide. The most recent version has been shared by us directly download.

 18. gba emulator pc skriver:

  If you are looking for Best GBA Emulators than this post that we have created for Best Game Boy Advance Emulators for Windows PC than click here and know more.

 19. jack skriver:

  quickbooks is most common and best accounting software right now in market. quickbooks makes the accounting process easy and userfriendly.if you are facing any kind of issue regarding quickbooks tool hubcheck out the link.

 20. Last line no longer available is one of the errors faced by iPhone users. We have discussed the best-fixing methods for Last line no longer available in 2020.

 21. ifixmywindows – Windows Errors Fix, Windows updates, How To Guides & More

 22. KrogerFeedback skriver:

  KrogerFeedback survey is created by Kroger for their customer. Read this article to know how to take the Kroger survey on krogerstoresfeedback.com

 23. wabab99957 skriver:

  MyKFCExperience is a survey portal created by Kentucky fried chicken or KFC to get reviews from their customers. KFC serves millions of customers worldwide every day and to keep them happy, they always ask for feedback.
  https://mykfcexperience.live/

 24. xeloges skriver:

  American Education Services is also known as AESsuccess. It is one of the most reliable and popular credit institutions in the United States. It also plays an important part in the PHEAA’s (Pennsylvania Higher Education Assistance Agency) student aid organization.We provide different types of AES student loans such as Parent PLUS loans, Graduate PLUS loans, Stafford loans, and various alternative loans.
  https://aessuccess.live/

 25. MyHDFS skriver:

  MyHDFS or my Harly-Davidson finance services is a web portal associated with Harly-Davidson. Check this article for more information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp