Jag är på Blizzcon!

3:59 7 Nov 2014

blizzcon.jpg

Anledningen till att mitt bloggande blivit lite lidande den här veckan? Jag är i Anaheim, Kalifornien, för att besöka Blizzcon – spelföretaget Blizzards alldeles egna fanfestival. Det lär bli en hel del pompa samt ståt, men också Diablo, World of Warcraft, Starcraft, Hearthstone, e-sport – och kanske något helt nytt?! Ja och så avslutas allt med en Metallica-konsert då, så klart. Jag återkommer med bildbevis vid ett senare tillfälle.

Obs, min Luigioutfit passade inte riktigt in här – så jag går som civil i år.

2 kommentarer | “Jag är på Blizzcon!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jone Martin skriver:

    Kids mostly like to watch the fighter cartoon. I am also like to watch it. Your production is so amazing. Similarly, when you will move from one house to house, you will get most luxury house. Then I will help you with providing you the Residential Moving Services Mansfield TX. Your baggage’s are our responsible to reach your designation.

  2. Hey, thank you a lot for sharing this article with us. I can’t say how grateful we are to read this. Also, I would love to share it with my friends and family, who are interested. I hope you will publish such articles in the future as well. It’s so helpful.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg