Blogemup – nu på papper!

11:35 26 Okt 2016

1

Idag blev jag författare. Eller, egentligen började allt när jag, Carl-Johan Johansson och Jimmy Håkansson bestämde oss för att starta spelbloggen Blog ‘em up. Vi ville ha fritt spelrum för att skriva de texter vi själva ville läsa. Om ämnen som vi brann för och utan att vara rädda för att göra en djupare analys. Och det blev, ärligt talat, jävligt bra. Många av svensk speljournalistisks bästa texter finns samlade på den där lilla bortglömda bloggen.

För att fira det – och för att rädda texterna från internetdöden – bestämde vi oss för att samla alltihop i en drygt 300 sidor tjock bok. Vi gjorde det inte för att bli rika, det har liksom aldrig varit ambitionen (ekonomiskt har bloggen alltid gått med förlust). Bokslut är egentligen inget avslut, även om det på många sätt känns så. Det kanske ser ut som en punkt, men för mig kommer det alltid vara ett utropstecken. Något jag är extra stolt över att få ha varit en del av.

Läs mer om (och beställ!) boken här.

5

Foton: Jakob Svärd

21 kommentarer | “Blogemup – nu på papper!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jay skriver:

  Great Thanks for share

 2. Brother has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people,Solutions.brother.com/windows is a official website to download latest drivers.

 3. Brother has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people, You can Visit here to get latest and updated setup software for Brother USB and wireless all model printers or you can visit Solutions.brother.com/windows also.

 4. Canon has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people, You can Visit here to get latest and updated setup software for canon.com/ijsetup USB and wireless all model printers.

 5. Canon has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people, canon.com/ijsetup is a official website to download latest drivers.

 6. Sam skriver:

  Canon has been known for manufacturing printers and its services are enjoyed by a number of people. To get latest & updated drivers for canon printer all models, visit canon.com/ijsetup and download driver free.

 7. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

 8. solutions.brother.com/windows is a website where you can find all the latest and updated drivers for brother Printer models.
  solutions.brother.com/windows

 9. canon.com/ijsetup is a website where you can find all the latest and updated drivers for Canon Printer models.

 10. techie skriver:

  Very good written article. It will be supportive to anyone who utilizes it, including me. Keep doing what you are doing can’t wait to read more posts.

 11. Queensinstyle skriver:

  Thanks for sharing such an informative article. Keep sharing such an amazing stuff .

 12. Wonderful article sir. an excellent information given by you during this blog. It really informative and really helpful. Keep posting are going to be expecting your next blog. Thank you.

 13. Great post! I am actually getting ready to across this information, It’s very helpful for this blog. Also great with all of the valuable information you have Keep up the good work you are doing well.

 14. QB users to self diagnose their system and to get rid of the Error, in this article we will discuss all that is related to QuickBooks Error Code C=51. You can also get in touch with our 24/7 QuickBooks support team at our toll-free customer support number i.e. +1-888-351-0999, and leave the rest on our accounting professionals.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg