Little Nightmares-skaparna i panelsamtal – med mig!

11:54 24 Okt 2016

Little Nightmares är i min mening ett av de absolut mest intressanta svenska spelen under utveckling just nu. ”Lilla” Malmö-baserade Tarsier Studios första möjlighet att göra ett eget spel – efter en lång tid av arbete på Sony-titlar som Tearaway och Little Big Planet. Och det har redan rönt stora framgångar, bland annat genom att utses till bästa indiespel på enorma spelmässan Gamescom tidigare i år.

Idag gick förläggaren Bandai Namco ut med nyheten att Little Nightmares kommer att finnas spelbart på MCM Comic Con Stockholm, som är mellan 4 och 6 november (på Kista-mässan). Utöver att spela spelet kan ni också lyssna på ett timmeslångt panelsamtal mellan tre stycken Tarsier-utvecklare – och mig! Jag har fått den stora äran att moderera samtalet. Jag är sjukt peppad på detta. Förutom att jag varit en indievurmande speljournalist under en massa år har jag ju nu också erfarenhet som producent på ett spelföretag. Coldwoods historia och Tarsiers historia har en massa likheter, och jag tror det kommer lägga grunden för ett intressant samtal.

Har ni möjlighet: kom förbi sal E4 lördag den 5 november, mellan 12:30 och 13:30. Packa era bästa frågor, för det kommer finnas tid för en Q&A på slutet!

4 kommentarer | “Little Nightmares-skaparna i panelsamtal – med mig!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Simply want to say your work is outstanding. The clarity in your post is simply excellent and i can assume you’re an expert on this subject.. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

  2. July skriver:

    Hello there! I could have sworn I’ve visited this web site before but after browsing through many of the posts I realized it’s new to me as https://qualityessay.com

  3. solutions.brother.com/windows is a website where you can find all the latest and updated drivers for brother Printer models.
    solutions.brother.com/windows

  4. canon.com/ijsetup is a website where you can find all the latest and updated drivers for Canon Printer models.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp