Svenskt indiespel får egna samlarfigurer!

10:34 19 Aug 2014

Actionfigurer och tv-spel. Lägg därtill en serietidningar och du har den heliga treenigheten av skräpkultur som jag vigt mitt altare för. Dennis Wedin och Jonatan Söderström, Dennaton, verkar ha fått nys om det här. Inte nog med att de gjort ett av mina absoluta favoritspel de senaste åren, Hotline Miami, nu har de också knutit till sig en leksaksmakare. Tanken är att New York-baserade Erick Scarecrow ska göra en actionfigur av huvudkaraktären i Hotline Miami, Jacket.

Som det ser ut har Erick Scarecrow gjort ett ganska bra jobb med figuren. Den är visserligen en lång bit ifrån att vara toppklass, men jag misstänker att Scarecrow är en ganska liten leksaksproducent. Vad jag vet är det här den första artikulerade figuren Scarecrow gör. Men lek med tanken att 3A/Threezero eller DAM Toys fått göra det här istället… Det är ju samtidigt lite coolt att en mindre aktör får det här uppdraget också. Utbytbara huvuden är ett måste med tanke på hur stor roll djurmaskerna har i spelet. Jag gillar skorna, dock. Och den där särskilt limiterade 200-dollarsfiguren ser trevlig ut.

Kickstartern ber om 60 000 dollar, och har redan dragit in över 42 000 – så det lär ju inte vara något snack om att den blir fundad. Ett roligt initiativ som jag gärna ser upprepas och utvecklas!

Här hittar du kickstartern.

7 kommentarer | “Svenskt indiespel får egna samlarfigurer!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. It seem to have gotten information approximately this. Upload a chain of comics and you’ve the sacred trinity of junk tradition that i am considering my altar for. I recognize is that this the primary articulated determine Scarecrow does.

 2. checkers games skriver:

  I really like to play this game because here so more things available for the entertainment.

 3. sidd yadav skriver:

  One of the most popular https://convertpdftojpg.net site convert the file.

 4. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

 5. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 6. Evanborn skriver:

  Our services provide a full scope of professional essay writing and professional essay editing services. There is hardly any assignment that might confuse us. We https://uk.assignmenthelponline.co.uk/write-my-dissertation/ are on the market of providing professional essay writing service for a long time, thus we guarantee that we can handle papers of any type, size, and level of complexity.

 7. Grow tent skriver:

  Thanks for sharing! My friend is researching this topic, so your blog helps him a lot. You are doing a great job here. I hope I’m gonna see more posts in the future. Good Luck!!

  https://growtentshop.com/best-led-grow-light-for-4×4-tent/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg