Destiny-tävling med fina priser?! OKEJ VI KÖR!

11:27 7 Okt 2016

destiny_rise_of_iron_5

Rise of Iron. Bungies senaste superambitiösa expansion till Destiny. Själva spjutspetsen i det här som brukar kallas ”spel som en service”, där ett släppt spel inte är färdigt och avslutat förrän det släpps en fullständig uppföljare. Och kanske ett av de bästa exemplen på hur modern online-co-op borde göras. Ett nästan-mmo som bygger på Bungies patenterat perfekta gameplay-loop. Eller för den som inte är så brydd om avancerade meningar med en massa buzzwords: ett sjukt jävla bra spel med expansioner som visserligen kostar mycket, men ofta levererar ännu mer. Det är nästan två år sedan grundspelet släpptes och jag har vänner som på riktigt spelat det här varje dag sedan dess.

Och nu kan du bli en av dom.

Tillsammans med Activision har vi nu nöjet att presentera dig en möjlighet att uppleva det här. Nu har du nämligen chansen att vinna ett exemplar av Destiny Complete Collection – inklusive en t-shirt! Och det enda du behöver göra är att med en mening förklara varför just du förtjänar att få ta del av den senaste delen i Destiny-sagan. Du har fram till torsdag den 13 oktober på dig – och vinnaren presenteras på fredag den 14!

Maila Michael.Gill(kanelbulle)nojesguiden.se med din motivering. Vi ses i rymden och/eller i Ryssland!

En kommentar | “Destiny-tävling med fina priser?! OKEJ VI KÖR!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. whatsapp skriver:

    There are a simple method to hack whatsapp account online totally free of cost from here http://whatshacker.net

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp