Gillsnack äter japanskt – ni kan aldrig ana…

11:51 14 Sep 2016

gillsnacks

Jag tillbringade nästan två veckor i Tokyo, och allt min dotter önskade sig i present när jag kom tillbaka var konstigt godis och Melon-fanta. När jag kom tillbaka bestämde vi oss för att göra ett Gillsnack(s) av det. Ni kan aldrig ana vad som hände sen…

5 kommentarer | “Gillsnack äter japanskt – ni kan aldrig ana…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. PGE skriver:

  ばいきんまん!

 2. Tove skriver:

  Det här var extremt roligt att titta på :D Din dotter(?) är ju supercool och rolig, mer sånt! Har själv testat alla möjliga varianter delvis maaassa skräpmat från typ j-list men även plock från små asiatiska livsmedelsbutiker.

  Även jag har gått den fisksmakande godisens väg, och även jag har med svansen mellan benen fått spotta ut. Min värsta upplevelse var små genomskinliga karameller med pytte-ytte-små räkor(räkbarn??) och vad som måste varit en hink med räkpasta och chili-pulver i. Jag var hårt ansatt av smakerna i flera timmar och har inte varit helt okej med varken räkor eller kola sen dess. NEVER FORGET

 3. majece skriver:

  It’s clear for me that on https://essayclick.net/blog/usa-schools you will learn more about USA schools. I had such experience recently

 4. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 5. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp