Dickpics i Malaysia

12:57 4 Feb 2021

Över jul var Alex på semester i malaysia. Jag följde resan på snapchat och instagram. Små snuttar av hav och bananer, hans syster på stranden, och nån öl när han satt sig på en bar, själv. Hans pappa var alltid där över vinterhalvåret. När jag frågade honom varför hans pappa åkte dit svarade han ”knulla”. 

Nån faster fyllde 50 och hela släkten åkte dit för att hälsa på. De bodde på samma hotell och badade i samma pool. Alex syster badade också i den poolen. Jag brukade gilla när han va med sin familj, det fanns nån vilja hos honom att distansera sig från dom som gjorde att han kom närmre mig. Han zoomade in på henne precis när hon var i en oplanerad paradise hotel-rörelse. Håret i ett ryck från brösten bak mot ryggen, samtidigt som hon hävde sig upp på poolkanten. Poolvattnet i ansiktet och bikinin som klistrade sig mot dom enorma brösten. Vattenlinjen över midjan som gjorde att nedre delen av kroppen inte syntes av reflektionen. Han kunde inte se det, men jag såg solen som en strålkastare mot den hemska scenen som utspelade sig. Det fanns tre sorters svartsjuka. Den gentemot tjejer han legat med. Tjejer han ännu inte legat med. Och den värsta, tjejer han inte kunde ligga med. I ett dm från honom fick jag en dickpic från hotellrummet, ”jag saknar dig”. 

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG