LA

8:53 10 Feb 2021

När vi pratar i telefon gör jag en etta med pekfingret till kassörskan och pekar sen på kardemummabullarna. Det var fyra kilo sen vi sågs. Han hade en längtan till något annat, sa han när han flyttade ut. Han gav mig alla sina kläder och vandrade ut i horisonten. Jag ser att han är utomlands på numret. Där är nog tiden normal tänker jag. För här är den konstig. Han vill inte ha tillbaka nånting, säger han och lägger på. Jag minns hans drömmar som mina egna. När jag kommer hem går jag ut på balkongen och röker, såhär gör dom i LA. 

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG