5:13 21 Jun 2022

😍😍😍😍😍😍👅👅👅👅👅🍑💦💦💦💦🍆🍆🍆🍑🍑🍆🍆👅👅💦👅👅💦🍑🍑🍑🍑

Jag har försökt stanna hemma för att bli frisk från min stockholmsförkyning den senaste tiden. Jag har därav sopat internet rent på tweets och artiklar.

Här är en lista saker jag sett och läst och tänkt på:

 

Jennifer Lopez netflix-dokumentär hade premiär i veckan och jag hade fångat en granat för henne, kastat min hand på ett knivblad för henne (?)  Men jag hade aldrig – ALDRIG – kollat på hennes netflix-film. Hon är så tråkig?

På fars dag delade hon en grattishälsning till Ben Affleck via en reel. EN REEL.

I bildtexten uppmanade hon sina fans att gå in på OnTheJLo.com för att se hela klippet. Hon meddelade förlovningen på samma sätt: ”skriv upp er på mitt nyhetsbrev så ska ni få höra.”

Jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag saknar ARod. Jag saknar hans tomma blick, hans kritvita tänder och hans konstanta vänsterprasslande. För med det fick vi även ett maniskt entreprenörsskap och re-branding av Jennifer Lopez. 😩 Saknar när hon var med i Hustlers, försökte bli Youtuber, släppte ett hudvårdsmärke, var domare i ngt dansprogram, uppträdde på Superbowl och åkte på världsturné inom loppet av ett och samma år.

Jag säger inte att en kvinna behöver en man för att vara en psykotisk sellout, men ibland hjälper det! Bennifer 2.0: FLOP!!!!!

 

 

Vad tycker ni om Dakes nya album? Det känns som vi är inne i någon slags post-feministisk era då männen re-claimar toxic masculinity som ett empowering ord. (En välskriven och svensk mening.) Lite som att säga ”I’m gay and I’m proud” har straighta män börjat säga ”I’m the worst and I’m proud”. It’s not the pride month we asked for but it’s the one we received 😍

I både Futures nya video Wait for You och Drakes video Falling Back kapitulerar de inför tvåsamheten och skryter om hur dåliga de är på att hålla sig till en och samma tjej. Tristan Thompson, som är Khloe Kardashians ex och ansiktet utåt för otrohetsskandaler, gör till och med en cameo i Falling Back.

Monogami och otrohet i Hollywood är ett så spännande ämne tycker jag. Kvinnor opererar sig för att se ut som kn-dockor och män tar testosterontillskott och/eller anabola vars biverkning är ökad libido.

Att kändisarna fortfarande kämpar på med drömmen om långsiktig tvåsamhet känns därför väldigt knäppt. Jag undrar om Tristan, Drake eller Future någonsin läst The Ethical Slut och vad de hade tyckt om boken? Kanske hade de slutat skriva tio tusen låtar om att de är världens sämsta män och istället börjat rappa om hur man kan få ett polygamt förhållande att funka. Jag skämtar. Det vore fruktansvärt. Men ändå konstigt att de verkligen kämpar på med kärnfamiljsidealet där borta. Styrkekram till kändisarna <3

 

 

Om någon är intresserad av NFTs och hur digital konst används för att tvätta pengar så vill jag tipsa om Amy Castors texter!! Att läsa om den korrupta konstmarknaden leder till lagom mycket apokalyptisk ångest, så det rekommenerar jag varmt.

”The physical art world has a money-laundering problem — it is a secret world where expensive pieces are often bought and sold anonymously.

Art is subjective, so it’s easy to justify spending millions of dollars on a piece. ‘This is a beautiful painting. I paid what I thought it was worth!’

The art trade is not subject to the Bank Secrecy Act. In other words, the BSA does not consider art dealers, advisers, and auction houses to be financial institutions.”

 

Apropå det vill jag också tipsa om den här alldeles för långa texten om hur högerpolitiker och riskkapital blandar sig i konstscenen just nu.

“Art is more interesting than politics, and it’s impossible to create good art when you’re always looking over your shoulder,” Belove said. “You need a certain freedom from concern to create — scared artists never win. And that’s why everything sucks right now. Everyone’s scared.”

 

 

Trailern för nya Marilyn Monroe-filmen starring Ana de Armas har kommit ut och med tanke på ramaskriet kring klänningen Kim Kardashian fick låna så kan vi ju bara föreställa oss hur det blir när Marilyn Monroe bryter på kubansk spanska.

Jag tror filmen kommer handla om hur Marilyn var en persona som Norma Jean kunde stänga av och på. Intresset för kvinnors konstruerade personliga varumärken har verkligen inte vetat hut sen Caroline Calloway outades som bluff 2019 (i Sverige hade vi Isabella Löwengrip och Linnea Claesson samma år.)  Kort därefter: Anna Delvey och Elizabeth Holmes etc etc etc.

Hela premissen för kändisskap, influencerskap och dess lukrativa bransch är att konstruera en tilltalande fasad. Efter århundraden av mytologiserande och objektifierande har kvinnor blivit experter på det, och filmregissörer (+dess publik) får inte nog. Kvinnor får äntligen se de CoMpLeX FeMaLe ChArCteRs vi bett om. Men de här karaktärerna är fortfarande väldigt tvådimensionella. De har ett mytologiserat, sexigt skal, och så har de ett trasigt inre. 😍 Vi gjorde det. Vi kom på hur vi skildrar en komplex kvinna.

Rayne Fisher-quann skriver typ om samma ämne i en text jag citarat i podden, här kommer den igen.

”it’s easy, as a woman, to compactify illness into a consumable package — to whittle at the edges of pathology until it becomes little more than smudged eyeliner and wild sex. childhood trauma becomes daddy issues, suicidal depression becomes mystique. selling your pain is easier than living with it.”

Men vad vet jag! Nya Marilyn-filmen är nog jättebra!! Men jag tror killar kommer behöva skriva tentor om det här när de pluggar filmvetenskap på SU om tio år.

 

K thx bye

// Michelle

 

 

9:09 3 Feb 2022

Heej bloggen hur mår ni? 🥰

Kommer inte på hur jag ska inleda inlägget. Bleep bloop här kommer en lista tankar:

 

Sexiga tecknade figurer

Som bekant går värden igenom en åsiktskorridor/enlightenment/woke-washing era just nu och tyvärr börjar de liggbara tecknade figurerna stryka med. Det började med Lola Bunny från Looney Tunes och fortsätter med den sexiga, gröna M&Men.

 

Om avsexualisering av apan i Aladdin står på tur kommer jag hoppa från någonting väldigt högt.

Apropå det här skulle jag vilja bidra med min åsikt om den rådande debatten om engelska skolans konservativa klädkoder. Som en person som har växt upp på engelska skolor har jag nämligen tolkningsföreträde.

Jag tycker att hela debatten om klädkoder är en slöseri av tid. Det spelar ingen roll om vi försöker woke-washa samhället genom att avsexualisera tecknade figurer eller kontrollera tjejers self expression genom att införa konservativa klädkoder. I slutändan blir det samma sak: osexigt och påklätt. Det är bara olika metoder för samma resultat. Lägg ner era vapen.

 

Emo-porr

Varje år publicerar pornhub en sammanfattning av deras statistik och varje år studerar jag listorna i noggrann detalj.

2018 var “the most defining search term” (vad nu det innebär) “fortnite”, 2019 “amateur” och “aliens,” 2020 var det “quarantine” och 2021 var det “hentai.” Trustttt att jag har försökt komma på en sigge eklundsk slutsats om vad det här säger om vår samtid men det dånar verkligen av syrsor här inne. Hur kom de ens in i min lägenhet??

Den enda statistiken som stod ut enligt mig var att sökningar som innehöll ordet “goth” ökade med 283% !! med ett genomsnitt på mer än 5 miljoner goth-sökningar per månad.

Skriker vrålar i truly love that for us.

Det är så roligt att samma år som döskallar och blod fick en revival tack vare Meghan Fox + MGK och Kravis, och emopop blev trendigt igen tack vare Tiktok, så sitter folk alltså hemma i sina stugor och söker på emoporr? Vi är verkligen roliga vi människor.

 

Korv – for the vibes

Min kompis Hanna och jag har under de senaste veckorna utfört en utförlig antropologisk fältstudie via instagram DMs. Vi har nämligen kartlagt en tydligt uppåtgående trend:

Korv med bröd.

Eller som Hanna kallar det, ”den nya pandemin”

 

Folk har visserligen ätit korv i alla tider – en tidlös, klassisk föda – men aldrig har det varit lika självklart att instagramma måltiden som nu.

Case in point:

 

Sara Klang

Well, otroliga fantastiska sångaren Sara Klang, det är du tydligen inte ensam om!!

 

Lucia Haag

Nöjesguidens resident cool girl Lucia Haag har t ex här lagt upp en slideshow med korvbilder.

 

 

 

Erik Galli

Erik Galli är inte bara snygg, han är även ett av våra främsta ansikten utåt för korv. Bifogar skärmdump från när jag bad om bildbevis.

 

 

Foto via Sandra

Sandra Beijer

Även om Sandra Beijer möjligen var grundaren av trenden skulle jag vilja påstå att hon kanske är ett undantag i sammanhanget. Framförallt eftersom hennes korvätande gått från någon enstaka instagram-korv till uppemot tjugo korvar per dag? Jag har hört rykten om att hon ställt in alla andra planer för att äta korv på heltid.

 

Det finns jättemånga fler bevis okeeej men jag går väl inte runt och sparar bilder på folk som äter korv hela tiden.

🌭

Kanske är det bara för att korv är gott och mer estetiskt tilltalande än en blöt wrap. Men jag känner instinktivt att det handlar om någonting mer. Att korven är en symbol för ett större samhällsfenomen. Ett paradigmskifte i kulturdiskursen skoja

Korven kommunicerar något slags tecken på coolhet; att man är fri från klasskomplex och ätstörningar, men självklart inte fattig och tjock. Om du lyckas göra falukorv sexigt har du passerat steg två eller kanske tre i livets coolhets-squid game. Alla kommer inte lyckas. Många kommer dö på vägen. Men de som kan instagramma korv ~for the vibes~ överlever till nästa steg.

 

 

xoxo go piss girl

Lyssna på veckans poddavsnitt!! Vi ringer Fanny Klefelt som bekräftar ryktet om att Brad Pitt och Lykke Li dejtar!! Max berättar om när han låg med en främling på ett hostel och jag berättar om när en kille åkte till akuten efter en dejt med mig.

 

// @itsbritneybitch__69

 

4:50 31 Dec 2021

Gott nytt år gänget!!!

Vi släppte ett nyårsavsnitt idag där vi sammanfattar 2021. Jag skrev en lista som var 3 sidor lång, Max sammanfattar årets gay moments och jag virrar om att mumble rap är vår tids Art Brut. Ni kan lyssna här.

Jag kände dock att jag ville dokumentera mina favoritskandaler i skriftligt format också. Lest we forget flop-eran som var 2021. Så med risk för att jag tar upp saker jag pratat om tusen gånger innan kommer här en lista över mina favoritnyheter under året som gått:

 

 

The Baldwinitos

Stormning av Kapitolium hit och Sveriges första kvinnliga statsminister dit… årets enda riktiga nyheter var, enligt mig, allt som berörde familjen Baldwin. Sällan har en helt utomstående person varit så engagerad i någon annan familjs privatliv som när jag följt Baldwin-familjens varje livsval under 2021.

För er som inte hängt med har jag sammanfattat Baldwin-året nedan:

2020 avslutades med att Alecs fru, Hilaria, blev outad som amerikan.

Alec och Hilaria träffades alltså 2011. Hilaria, en ung kvinna med stark spansk brytning från Mallorca, hade då ingen aning om vem Hollywoodskådisen Alec Baldwin var eftersom hans filmer inte gick att se i Spanien. Ett spanskt bröllop och fyra barn senare (med de inte helt o-spanska namnen Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo Alejandro) blir följande tweet viral:

 

 

Varpå kommentarsfältet fylls med personer som växt upp med henne i Massachusetts och meddelar att hon egentligen heter Hillary Hayward Thomas.

Off to a great and inspirational start.

Några snurriga anti-vaxx-inlägg från Alec och en förlossning av deras femte bebis senare, så lägger Hilaria plötsligt upp en bild på deras 6 (!?) barn. Matten gick inte ihop. Hur kunde hon gå från 5 till 6 barn på så kort tid?

Alec och Hilaria hade alltså skaffat en surrogatbebis samtidigt som hon var gravid med deras femte. Så unikt och, ännu en gång, inspirerande gjort.

Alec Baldwin, 63 år, har numera 6 barn under 8 år. Och Hilarias instagram består av att klaga på att han inte hjälper till mer i hemmet. Ännu en gång: inspirational.

Baldwinito-året slutade tyvärr med en mycket deppigare rubrik än en oskyldig twittertråd, nämligen att Alec råkat skjuta och ta sin kollegas liv under inspelningen av en film.

Bortsett från situationens tragik – visst är det imponerande att familjen Baldwin hann med så mycket osannolikt inom loppet av ett år?

 

Armie Hammer är kannibal?

Så speciellt det var när hunken från Call Me by Your Name blev outad som kannibal.

“Kannibal?” Tänker du nu. Ja, kannibal.

“I am 100% a cannibal.”

-Armie Hammer.

Året inleddes med att Armies ex skapade ett anonymt instagramkonto där hon delade skärmdumpar och anekdoter om deras destruktiva relation, ett beteende som senare bekräftats av andra ex.

Skandalen nådde sin peak när Vanityfair publicera en exposé om Armie Hammers villain origin story. Hans släktträd består av fem generationer gränslösa oligarker; en historia om manipulation, våld, Lenin, Nixon, Prince Charles och exakt allt annat du kan tänka dig. Det var till exempel Armies farfar som högst troligen finansierade mörkläggningen av Watergate-skandalen. Who would have thought?

 

Azealia Banks kokar sin katt på instagram

Minns ni när Azaelia Banks la upp skärmdumpar på meddelanden skickade från Zara Larssons creative director där han fatshamear Zaras armar? Nu gör du det iaf.

212-sångaren fortsatte sedan sitt bisarra beteende online genom att instagramma när hon gräver upp sin döda katt och kokar den för att göra örhängen av skallen.

Citat från news.com:

“The cat is in the bag!” she joked during the shocking video as she pulled up a dirt-covered bag which allegedly held the cat’s body, laughing and rapping in the background.

“It’s called taxidermy … Plenty of hunters with preserved deer heads hanging off their wall [do it] .’ She continued: ‘Darlings … You guys are being racist and this is very un-black lives matter of you all.

Skricker.

 

Pamela Anderson gifter sig och lämnar sociala medier 

Jag hade typ glömt bort det här men resan Pamela Andersson har tagit med oss på under de senaste två åren har verkligen varit en ynnest.

Efter flera år av att vara Julian Assange’s viktigaste anhängare och talesperson (och älskarinna?) bestämmer sig Pamela hux flux för att gifta sig med den 20 år äldre filmregissören Jon Peters. 12 dagar senare, när han har betalat av hennes skulder på 1,9 miljoner dollar, ansöker Pam om skilsmässa. Några månader senare får vi höra att hon har gift sig med sin livvakt. Och med det meddelar hon att hon ska sluta med sociala medier.

Och mycket riktigt, Pamela har inte tweetat sen januari!! Inte en enda selfie ackompanjerad med ett citat från Kafka och uppmaning till presidenten att pardon Assange. Saknar det varje dag.

 

 

Cinnamon toast crunch-killen

En man vid namnet Jensen Karp tweetade en bild på räkskal i sin Cinnamon Toast Crunch i våras. Tweeten blev viral och räk- och fling-relaterade skämt blev en meme online. Men då började folk påstå att Jensen Karp hade lagt dit räkorna själv med avsikt att bli viral. Cinnamon toast crunch-företaget blandades in.

Sen tog det hela en mörk vändning. Flera kvinnor tweetade att cinnamon toast crunch-mannen är det värsta som hänt dem: “This is the most abusive person I have been with and I am crying as i type this…” Före-detta kollegor kommer också fram med historier om att han är en fruktansvärd människa.

Sååå

Cinnamon Toast Crunch-killen hann alltså bli cancelled och viral inom loppet av ett par dagar. Iconique.

 

Caitlyn Jenner vill bli guvernör och hon har självklart vårt fulla stöd!

Caitlyn Jenner kandiderade som/till?/för? Kaliforniens guvernör och jag tog mest med det här för jag vill påminna oss om årets tweet:

 

Tyvärr gick det inte så bra för Caitlyn eftersom hon åkte ner till Australien för att vara med i Celebrity Big Brother mitt under kampanjen. Så synd. Såg så mycket fram emot att hon skulle wake up the woke.

 

Slut på skvaller!! Eller det fanns mer men jag måste verkligen duscha och sminka mig för jag ska befinna mig på andra sidan stan om 30 minuter :)

 

Gott nytt!!!

/ @itsbritneybitch__69

5:10 26 Aug 2021

Hey you guys jag fick en snilleblixt precis innan jag skulle gå och lägga mig här om veckan, nämligen att jag ska recensera Kim Kardashians sex tape på bloggen! Och när man får en sådan snilleblixt är det viktigt att agera snabbt innan man hinner tänka efter.

Sagt och gjort jag lämnade mina kontokortsuppgifter till x antal porrhemsidor och försöker nu desperat få tag i deras kundsupport för att avbryta mitt medlemskap.

Jag är självklart medveten om att man kan se Kims sex tape gratis. Men jag har ganska acquired taste och ville väldigt gärna få tag på den oredigerade originalfilmen. Inte den fem minuter långa versionen som finns på pornhub, inte den 40 minuter långa versionen som går att hitta om man gräver lite till… nej jag ville få tag på det 1.5 timmar långa råmaterialet.

Att Kim och Ray J har sex framför kameran är nämligen bara en bihandling enligt mig. Kim Kardashian Superstar, som den så fint heter, är snarare en film som skildrar ett ungt d-kändis-par med stora drömmar på semester i Cabo och Santa Barbara.

 

Men innan vi börjar med recensionen tänkte jag bara set the scene…

Året är 2002 och Ray J – en rappare som kämpade för att bli känd som något annat än lillebror till den framgångsrika sångaren Brandy – var ihop med sin systers stylist, Kim Kardashian.

Kim var, enligt henne själv, “besatt av att bli känd,” vid den här tidpunkten. Nöjesjournalisten Kevin Dickson berättar till exempel att han hade ett nära samarbete med Kim som gick ut på att hon gav honom exklusiva nyheter och foton i utbyte mot att han skrev om henne i skvallerblaskor. ”[Kim] was worthwhile as a source — she was phenomenal. That continued for six years of cover stories, which was insane,” säger han till NY Times.

 

En annan person som samarbetade med Kim i början av hennes offentliga karriär är PR-mogulen Sheeraz Hasan – en man som skaffade monopol över alla paparazzibilder på Britney Spears när hon figurerade i pressen som mest (han gick fram till alla paparazzi som förföljde henne, gav dem pengar och sa “ni jobbar för mig nu.”) Hans monopol gjorde att han kunde pressa upp priset på Britney-bilder så pass mycket att LA kallades för en “Britney Economy.” Han kunde även använda sitt monopol för att förhandla fram press om Kim: “ger ni min kund Kim Kardashian publicitet så kan jag ge er bilder på Britney.” The business of celebrity.

Det här har inte jättemycket med porrfilmen att göra, de var bara några trevliga fun facts för att värma upp publiken.

 

Så. Vem läckte porrfilmen och varför?

Jag vet självklart inte exakt vad som hände månaderna innan filmen kom ut, men jag har läst tillräckligt många intervjuer med folk i branschen för att veta att Vivid Entertainment, porrfilmsbolaget som släppte filmen, inte hade kunnat släppa den utan Kim och Ray Js godkännande. Enligt amerikansk lag är det liksom juridiskt omöjligt.

Försäljningen av kändisporrfilmer är en hel branch i sig. Oftast sker det genom att någon får tag på en film och börjar shoppa runt bland olika porrproduktionsbolag för att hitta intressenter. Kanske läcker de till och med information till pressen om att en film existerar bara för att väcka mer intresse och därmed höja priset, vilket är exakt det som hände i Kims fall.

Vem och hur någon fick tag på Kims sex tape är ännu ett mysterium, men i en intervju med Glamour 2007 förklarar Kim att efter relationen med Ray J tog slut så flyttade hon in hos sin mamma och Ray flyttade in hos sin syster: “…and all of the stuff from our house went into storage. The tape was in a camera bag; I forgot about it. I don’t know how, but clearly the tape fell into the wrong hands.”  hmm

17 januari 2007 är nöjesjournalisten Ben Widdicombe först med att publicera information om att det finns en sex tape på Ray J och Kim Kardashian. Nyheten blev viral och priset kunde därmed pressas upp rejält. “There’s no question that some of my sources were co-operating for their own purposes, and those purposes were to publicise the existence of the tape and its potential sale,” säger Widdicombe till NY Post.

 

Kims advokat lämnade in en stämningsansökan mot Vivid Entertainment som hade köpt filmen och enligt Vivids VD var det en himla kamp att komma fram till ett beslut med Kims advokat, men till slut gick både Kim och Ray J med på att släppa filmen i utbyte mot en (enligt rykten) hög summa.

Citat från Vivids VD Steve Hirsch:

“It was a very difficult time, and ultimately we were able to come to an agreement. It was a very difficult deal to get done. Probably [the hardest deal we’ve done]. [Kim] did not want it to happen. Ultimately she [Kim] did sell us the footage so we had the ability to put it out and distribute it.”

Citat från Ray Js manager David Weintraub:

“You have to understand that when a sex tape exists, it’s not something that just comes out. Contracts are signed. Bank accounts are given. Direct deposits are made. Payments are made. And this is a business that to this date has made 250 million dollars.”

Karrine Steffans som dejtade Ray J vid den här tidpunkten berättar för Page six om konversationen de hade angående att signa dealen:

“He thought it was going to bring him wealth, and more fame … Ray J was Brandy’s brother and everyone always called him Brandy’s brother and no matter what he did, he couldn’t come out from under that shadow … And he really, really, really, really believed — really in his heart of hearts believed — that this sex tape was going to finally make him white-girl famous. It’s a different kind of famous. White girls can do anything and be famous. Ray will say that Kim rode off of him and maybe initially he was her springboard, but to be honest, really she springboarded off of Paris, did a little somersault, landed on his penis and springboarded right off of that into the world of white-girl famous.”

 

Otroliga citat.

 

Slut på historielektionen! Låt oss kolla på på filmen!!!!

 

 

 

För det första är jag i desperat behov av att poängtera att typsnittet på omslaget är samma typsnitt som på Svampbob fyrkant.

 

Förutom att videon inleds i deras sovrum i LA där de börjar ligga direkt, “as soon we get this porno started I’mma be right up in ya,” så tycker jag den riktiga filmen börjar först när de sitter på flygplatsens Burger King dagen därpå.

Kim dricker mjölk ur ett mjölkpaket medan Ray J dricker apelsinjuice och spiller på sin skjorta. “You need to go and change.” Lite senare pratar Ray J om kameran: “Kourtney got the illest camera, with the touch screen.” Haha så mysigt att de lånat Kourtneys kamera för att spela in en sex tape?

 

Sen vill Kim att Ray J ska filma hennes ”bling.” “It approximately says it’s 5 o’clock, when it’s really 10. But it looks good.” <3 <3 <3 Hon har alltså ett trasigt armandsur bara för hon gillar “the bling”. <3

 

Väl på flygplanet använder Kim kameran som spegel för att sätta på sig läppglans. “Women man… gotta love ‘em,” tycker Ray J. Sen vill Kim visa sina fot-tricks: “Ok that’s regular… that is scrunched… and that is spread.”

 

Framme i Cabo.

Här försöker de beställa pina coladas men har glömt vilket rumsnummer de bor på. Stor spänning. Det var nummer 18.

Kim ber Ray J sluta filma henne för hon känner sig riktigt “large and in charge right now,” ett citat jag och mina kompisar sagt sen högstadiet och jag undrar, har vi gått runt och citerat Kim Kardashians sex tape i alla dessa år?

 

Efter en dag vid poolen är de redo att “göra Cabo.” De hade inte bokat något så de bad taxichaffören ta dem någonstans trevligt. Vi får vittna artigheten Kim är så känd för, hon är jättetrevlig mot taxichaffören nämligen. Ger henne en toppenrecension av porrfilmen för det. 10 av 10.

Sen har vi kanske 20 minuters skakigt videomaterial från Cabos nattliv. Som ni kan tänka er förstår man ingenting. Kim shottar tequila, worth noting eftersom Kim alltid snackar om att hon inte var en partytjej trots att det finns massa material på när hon festar. En annan sak jag vill ta upp är att hon i förra säsongen av Keeping Up påstår att hon tagit ecstasy två gånger i sitt liv; första gången gifte hon sig i Las Vegas och andra gången spelade hon in en porrfilm. Jag är skeptisk.

Visserligen hör man Ray mumla något om att de måste ta sig igenom tullen och sånt när de är på väg till Cabo, så man anar de planerat att festa till det. Men väl där så filmar de aldrig när de har sex? Den enda gången man ser dem kn är kvällen innan de åker till LAX.

 

Nästa scen är från Santa Barbara några år senare. “Third tape. Ray J and Kim. It’s 2006, you know what I mean? We feel like there’s been so much shit going on out here, we don’t want to like, not keep things official with each other, you know what I’m saying? We don’t want to like, not keep this love connected, you know what I’m saying? […] With all these magazines and shit… Us Weekly, People Magazine, Life Instyle, InTouch… what else?”

Kim: “And OK!”

Sen börjar de hångla men Kim avbryter för hon vill sminka sig.

Ooooooooooooooookej

Stoppa fucking pressarna

VARFÖR är det ingen annan som lagt märke till det här? VARFÖR står det överallt att Kim Kardashians sex tape spelades in 2002 när Ray J klart och tydligt säger att året är 2006. !!! One Night in Paris kom ut 2004 och blev en succé. Keeping Up hade premiär 2007. Någon gång däremellan spelades Kims sex tape alltså in.

Fram tills nu har jag bara sett källor och artiklar som skriver att den spelades in 2002 och i så fall hade det ju varit osannolikt att de spelade in den med ändamålet att den ska “läckas”. Men enligt Ray J själv var året 2006. Så ett par år hade gått sen de fick se resultatet av Paris Hiltons porrfilm, Kim och Ray J hade uppenbarligen börjat figurera alltmer i skvallerpressen och Kim hade förmodligen precis skrivit på papper för en egen realityserie med E!

De hade visserligen redan spelat in en porrfilm i LA 2002, men den var inte så mycket att skriva hem om. Jag förstår att de ville spela in en till.

Att den här tidslinjen inte ens finns tillgänglig på Wikipedia är så himla suspekt, men han säger ju exakt så! ÅRET ÄR 2006!!!

Vi återgår till filmen!

 

 

“We’re back. Ray J and Kim show. You know how it goes. We up in here real sober right now. We aint off no drugs, we aint high off nothing… but love… but we bout to start drinking a little bit.” Jajajja hur går det för Kim och hennes påstående att hon var hög på E egentligen? Förutom att de tuggar tuggummi under hela samlaget verkar de nyktra, men vad vet jag.

Klipp till ett pep talk från Ray J: “Let me tell you something homie, when you’re jacking off to this, I want you to just really be in your zone. Go hard homie.” Vilket jag tycker är såå mysigt sätt att inleda en porrfilm på? En motivational speech innan det blir åka av.

 

Sen frågar Kim tre gånger “Do I look fat? Do I look fat?” Men Ray J svarar inte och går istället fram till kameran och poserar med en flaska veuve clicquot. Efter att ha filmat Kim ett tag för att kolla om hon ser tjock ut så ringer det på hotelltelefonen och någon i receptionen berättar för Ray J att det inte finns Swisher Sweets-cigarrer att köpa. “Damn, damn, damn, damn…”

Jag tror han hade någon slags vision om att röka cigarr innan/under/efter sexet. Synd att det inte fanns. Hade varit en otrolig scen.

Jajajaja och sen börjar de kn. Ni vet ju typ hur det går till.

Det enda som är anmärkningsvärt är att Kims go-to dirty talk är att säga att hon kommer utan att det någonsin verkar som att hon kommer. Hon säger ordagrant: “Oh shit baby, I’m cuming, oh baby, I can’t stop cuming, oh shit, I’m cuming again, baby I’m exploding.” Och sen upprepar hon bara den meningen kanske 10 gånger per samlag. Men hon verkar liksom aldrig komma?

 

Det var det om det. Vilken resa hörrni! Och ett otroligt scoop? Så många pusselbitar som fallit på plats för mig. Undra varför så många skriver att den spelades in 2002 när den mest kända sexscenen är från 2006? Konstigt tycker jag.

// Michelle

9:53 2 Aug 2021

Ekonomi är som bekant lite som astrologi fast för killar. Men en sak har jag lärt mig nu under ungdomens höst, och det är att även kändisar älskar pengar!!!!!! Framförallt kryptovaluta, och som stort fan av kändisar har jag därför blivit ofrivillig girlboss, gaslight, gatekeep krypto-expert.

 

En kul sak om mig är att jag skaffade bitcoins redan 2018! Hur early adopter?? Jag minns varken hur eller varför, men loggade in för första gången på tre år nu och jag verkar ha antingen 3 kr eller 217 kr på mitt konto. Väldigt svårt att veta tycker jag! Jag har faktiskt jättemånga frågor till mig själv om varrrförr jag satt ensam på min kammare och skaffade ett konto på blockchain.com år 2018 men nog om mig!!


Nedan har jag listat mina favorit-kändis-och-krypto-relaterade-fun-facts!!

 

Akon

Inte nog med att han är mannen myten som signade Lady Gaga och äger diamantgruvor i Sydafrika, Akon ska nu även bygga en egen stad i Senegal!

Staden ska heta det ödmjuka namnet Akon City och statsvalutan kommer endast vara Akons egna version av krypto: nämligen Akoin.

Det här har diskuterats i podden innan, men jag tänkte det var på sin plats med en uppföljning: hur går det för Akon egentligen?

Och haha det verkar gå… bra? Tanken är att Akon City ska bli en futuristisk metropol som drivs av solceller och pionjerar AI-forskning.

Den 31 augusi 2020 la Akon den första stenen på Akon Citys byggarbetsplats tillsammans med Senegals Minister of Tourism. Planen är att det ska vara färdigt inom 10 år. Men när jag googlar på hur långt de kommit i processen är det enda jag får upp information om att Akon Citys största investerare har en lång historia av stämningsansökningar mot sig pga obetalda skulder.

Jag önskar iaf Akon ALL lycka till på hans Fyre Festival jag mena Akon City-drömmar!!

 

 

BitClout

Bitcoin who? Dogecoin what? PÅSTÅ inte att du kan NÅGOT om ekonomi om du inte vet vad BitClout är!!!

För er töntar som missat så är BitClout en form av kryptovaluta där man investerar i kändisar istället för aktier. Tror du Kim Kardashians aktie kommer öka de kommande åren? Då investerar du dina bitclouts i henne. Har du hittat en ny oupptäckt talang som kommer bli stor i framtiden? Då kan du bli en tidig investerare i hens framgång.

Grejen är bara den, precis som med nästan all kryptovaluta, att bitcloutpengar inte är värda någonting utanför det här systemet… än så länge. Så säg att du investerar i en artist, hennes värde ökar jättemycket de kommande åren och du säljer dina aktier när hon är på toppen av sin karriär. Du har massa bitclouts. Men vad kan du göra med dem?  ¯\_(ツ)_/¯

Den enda kändisen jag sett engagera sig i och uppmuntra folk att köpa ens bitclout-aktier är Tiffany Trump. Och det är kanske inte en dream celebrity endorsement. Därför hade jag tänkt ge dem min personliga seal of approval! Tillsammans med Tiffany Trump står jag bakom BitClouts verksamhet helt och hållet. Jag överför liksom varje liten krona på mitt SEB-konto rakt ner i BitClouts blockchainsfickor as we speak.

 

NFTs

Usch jag orkar verkligen inte att jag nu kommer behöva försöka förklara vad NFTs egentligen är men det står iaf för Non Fungible Tokens och jag tror det är typ som ett digitalt certifikat som bekräftar äganderätten av ett originalverk. Liksom ~the intellectual property~ av ett verk som inte går att hålla i rent fysiskt.

Till exempel såldes NFTn för den virala videon “Charlie Bit Me” för £500,000 i år. Och det äganderätt-beviset existerar nu i ett digitalt moln. Abghfklglsfjglnsfekablm nobody knows what it means but it’s provocative, it gets the people going.

 

Kändisar älllskar NFTs för att – utan att lägga någon slags värdering i det för att gudarna vet jag dör och lever för low brow culture – kändisar älskar low brow konst. Titta bara på Justin Bieber och hans KAWS-samling. Ju mer nyrika människor vi får i världen desto kitchigare blir den dyraste (som också oftast är den tråkigaste) samtidskonsten. Det är typ en kul bieffekt av att demontera ståndssamhället och decentralisera kulturell makt. Womp womp vi ger er clickbaitkonst!

Både Grimes, Steve Aioki och Paris Hilton har sålt NFTs för sina digitala illustrationer, Linsday Lohan sålde någon låt, Kate Moss sålde en video på när hon sover, Ellen de Generes sålde sin egen förklaring av vad NFTs är på sin talk show som en NFT i sig, och Twitters VD sålde en NFT av sin absolut första tweet för $2.9 USD.
Framväxten av NFTs förvånar mig inte alls eftersom folk verkligen älskar konst man slipper titta på och de älskar även att förhålla sig till konst som aktier. Och konstnärer älskar att driva med de som älskar all of the above.

Sen konstmarknaden blev ett sätt att omvandla oljepengar till kulturkapital genom att förvalta tavlor i contrainrar på flygplatsområden (så köparen slipper betala skatt) har konstnärer hamnat i något slags knäppt vakum där deras marknadsvärde är högre än någonsin, men deras verkshöjd har aldrig varit mindre relevant.

 

Absolut ingen bad om min åsikt om NFTs men jag kom på en nu så det här blogginlägget kommer handla om det nu istället.

Jo jag tycker att NFTs är väldigt tråkigt rent konsthistoriskt; konstnärer har hållit på med digital konst och idén om äganderätt av intellectual property sen kameran uppfanns. Att en italiensk konstnär skapade rubriker när han sålde en osynlig (alltså obefintlig) staty som en NFT för 18,000 USD kan jag förstå, men Duchamp sålde liksom luft som konstverk för hundra år sen. Tankeexperimentet är redan gjort. NFTs är snarare bara ett nytt ekonomiskt verktyg som tillåter den växande överklassen att konvertera sin disposeable income till spexigt kulturkapital utan att behöva betala en container-avgift. Och det tillåter konstnärer att fortsätta tjäna pengar på överklasses fascination för konstvärldens gimmicks.

 

Det blir lite tråkigt, tycker jag. Finns så mycket bra konst men så blir det sånt här som hajpas och därmed värderas högst. Dåligt rep för konstvärlden.

Men förutom det så känns NFTs spännande!! Kul att man kan köpa äganderätten till memes! Blir spännande att se vad som händer med NFT-marknaden när mer erfarna konsthandlare tar sig in på marknaden. Inte för att de är smartare i sina investeringar, de bara investerar annorlunda.

 

vilket kul lättsamt inlägg det blev :)

 

Men lyssna på vårt senaste poddavsnitt! Vi checkar in hos Caitlyn Jenners guvenörskampanj, Drakes dejtingliv och Camila Cabellos senaste cancellation. Max redogör för den nya “that girl”-identiteten och jag ifrågasätter varför alla AI-robotar måste vara så sexiga och om den nya versionen av Gossip Girl innebär slutet på politisk aktivism.

 

// Michelle