1:23 19 Nov 2020

Sup fam

 

Nu ska jag lista alla raplåtar jag kan utantill:

Just lose it med Eminem

‘03 Bonnie and Clyde med Beyonce och Jay z

Superbass med Nicki Minaj

Work med Iggy Azalea

99 problems med Jay z

Empire state of mind med Jay z och Alicia Keys

:)

Jag kan även alla High School Musical-danser utantill och Miley Cyrus Hoedown Throwdown ni vet, 00-talets tiktok-dans.

Jag är liksom en väldigt specifik typ av människa och den typen är Penny Parnevik.

Mitt största problem under pandemin är att inte vara en total spambot online. Har stoppat mig från att låta min story bli —————————————————- DAGLIGEN.

Hur roligt att Mileys riktiga namn egentligen är Destiny Hope men att hon bytte namn till sin Disney Channel-karaktär och blev sen irriterad på att folk inte slutade associera henne med sin roll som MILEY Stewart i Hannah Montana.

Vad är det som händer med Khloes haka? Det är implantat eller fillers det ser jag väl men hon tänkte bara lägga till den helt okommenterat? okej

Det här var grejer jag egentligen ville lägga upp som story men lyckades lägga band på mig.

Självaste blogginlägget hade jag tänkt skulle handla om kändiskonst och deras extremt uppenbara gemensamma nämnare.

 

Anthony Hopkins

Vi börjar med grandzaddy Anthony Hopkins. Som jag för övrigt är ganska säker hette “SIR anthony hopkins” på instagram innan. Jag vet det för jag minns att jag la ner jättemycket tid på att hitta alla kändisar som har fått titeln “sir” och “dame” av drottningen och valt att inkludera det i sitt instagramnamn. Jag har för mig att det bara var typ Rod Stewart, Judi Dench och Anthony Hopkins (dream threesome) så min research ledde inte till något scoop precis.

Skärmdump från instagram.

Men ah det vi ser här är lite abstraherade kvinnoporträtt. Det är läppar och ögon och lite målarfärg som har kastats på duken. The blueprint of celebrity art. 

 

Sylvester Stallone

Tydligen målar Stallone och vad har vi här? Jo men lite spännande FÄRG och FORM och något sexigt ansikte.

Skärmdump från instagram.

 

James Franco

Gud vad det verkligen bara är manliga kändisar som fått för sig de har talang och kan sälja tavlor. Ny och fräsch spaning av mig. Anyways här har vi James Francos parallella karriär som *artiste* (uttalas på franska). Och nej, det är inget sexigt porträtt men det är ändå något med stilen som ringer en klocka. Det här är förresten typisk killkonst. Erkänn om du är kille och läser det här är det exakt såhär du hade velat måla. 

Skärmdump från instagram.

 

Adrien Brody

Vidare har vi Adrien Brody, vars instagram för övrigt är a fucking trip. Han målar mest fiskar vilket gör honom till undantaget som bekräftar regeln haha jag vet inte vad det uttrycket betyder, men han e ett undantag iaf för det finns ingen annan kändis som målar fiskar. Grattis Brody.

Skärmdump från instagram.

 

Pierce Brosnan

Starka ulrica hydman vallien-vibes på pierce brosnans konst. Ni vet hon designern vars glaskrukor och skålar med tulpaner, ormar och ansikten definierade heminredningen på 90-talet? Visste ni förresten att anledningen till varför hennes grejer blev så populära var för att Monica i Friends hade en sån skål i sin lägenhet? Det var liksom väldigt lyckosam produktplacering för Ulrica som sen blev typ Sveriges enda designer. Hennes fula tulpaner och ansikten ger mig dock kalla kårar och de ser exakt ut som Pierce Brosnans konst. Och Anthony Hopkins. Och Stallones. Okej gud min poäng i det här inlägget skulle liksom vara att alla kändisar målar som Carolina Gynning, men nu kom jag på att deras gemensamma nämnare snarare är Ulrica Hydmans fula glaskonst. 

Skärmdump från instagram.

 

Är anledningen till att alla kändisar målar likadant kanske att Stallone och Gynning osv älskar Friends?

 

LYSSNA på veckans avsnitt av Paparazzi!! Max pratar jätteroligt om hur mkt han älskar när kändisar skiljer sig och jag har en lång teori om dagens Kardashian-ideal baserat på en studie om fiskmåsar. Samt tar äntligen upp Zara Larssons kulturella appropriering och rykte i USA.

// @itsbritneybitch__69

7:52 16 Sep 2020

Under det senaste året har hashtaggen #FreeBritney florerat i varje hörn av internet och för personer som inte lagt ner sina 10 000 timmar på att dyrka marken poptjejer går på kanske det råder en viss förvirring. Fri från vad, exakt? Och varför?

I och för sig hade de flesta säkert undrat vad det är som pågår med Britney oavsett hashtag, för ingen har väl undgått galenskapen som är hennes instagram? Och med galenskap menar jag Michelangelo-galen, Caravaggio-galen. En mästare är vad hon är. Louvren!!!

Men Free Britney-rörelsen har faktiskt inte varit superenkel att följa även för oss dedikerade fans, så därför kommer här en tidslinje med det händelseförlopp som lett till att en av vår tids största ikoner är berövad sin frihet:

 

Hur det började…

Britney slog igenom som globalt popfenomen efter sin start som barnstjärna i Mickey Mouse Club tillsammans med Ryan Gosling, Christina Aguilera och Justin Timberlake. Som tagen ur varje skivbolagsgubbes våta girl next door-dröm blev hon ansiktet utåt för 00-talets popstjärnor. Hon var allt i en tid innan sociala medier vattnade ur värdet av paparazzi-bilder och mobilkameror gjorde det omöjligt för kändisar att festa bland vanligt folk.

Tyvärr nådde allt sitt slut då Britney åkte in och ut ur rehab och lades in på psykiatrin två gånger 2008. Hon blev känd för sina “psykbryt” inför paparazzin, då hon bland annat rakade av sig allt hår och körde bil med sin bebis i famnen, utan bilstol och bälte.

Följaktligen tvingades Britney in i ett temporärt förmyndarskap med sin pappa Jamie och advokaten Andrew Wallet som förmyndare. Problemet är bara att det inte blev så “temporärt.”

 

Vad är ett förmyndarskap?

Ett förmyndarskap innebär mer eller mindre att personen i fråga blir omyndigförklarad. I Britneys fall innebär det att Jamie och Wallet tar alla juridiska, ekonomiska, och hälsorelaterade beslut åt henne. Enligt rykten är hennes vardag extremt kontrollerad. Till exempel får hon inte köra bil, umgås med vem hon vill och tvingas ta mediciner som har som avsikt att göra henne likgiltig inför sin livssituation. (Obs, rykten, som sagt.)

Som utomstående person är det omöjligt att veta huruvida Britney är i behov av ett så pass strängt förmyndarskap. Jag vet självklart inte vidden av hennes tidigare missbruk och psykiska problem. Men sen 2008 har hon släppt flera album, tagit sig an fyra värdsturnéer (varav majoriteten var utsålda), blåst liv i konceptet “residency” igen tack vare sina superframgångsrika shower i Las Vegas varje vecka under flera års tid och fått rekordhög lön för sin jury-medverkan i X-Factor. Allt detta utan klagomål eller negativa rykten om sitt psykiska tillstånd.

Jag tvekar inte på att Britney behöver omringas av bra människor med goda intentioner, men det låter inte precis som att hon är totalt inkapabel att ta hand om sig själv? Hon har varit en av de högst betalda artisterna och ett himla power house det senaste årtiondet… och behandlas som… ett barn?

 

Vad triggade rörelsen?

Britneys fans har engagerat sig i Britneys frihet sen förmyndarskapet inrättades 2008, men det var när hon i början av 2019 helt plötsligt meddelade att den kommande Las Vegas-showen skulle ställas in väldigt abrupt som hennes fans började engagera sig ännu mer. Enligt Britney ställdes showen in på grund av pappans sviktande hälsa och Britney ville helt enkelt tillbringa mer tid med sin familj.

Men i samma veva sa Britneys ena förmyndare, Andrew Wallet, upp sig och uttryckte att förmyndarskapet bör avvecklas: “Substantial detriment, irreparable harm and immediate danger will result to the conservatee and her estate if the relief requested herein is not granted on an ex parte basis.” (Alltså: Britney och hennes egendom kommer skadas om den avveckling jag föreslår ej beviljas.) Och med dom orden lämnar Wallet och gör Jamie Spears till ensam förmyndare. Samtidigt läckte paparazzibilder på när Britney checkades in på något slags rehab.

Enter: podcasten Britney’s Gram. Som ni hör på namnet så är det mycket riktigt en podd dedikerad till att analysera Britneys mästerverk till Instagram. Tydligen hade en mycket trovärdig juristassistent som jobbat med Britneys förmyndarskap ringt in till Britney’s Gram och berättat att Jamie Spears hade ställt in Britneys kommande show för att hon vägrat ta sina mediciner och som konsekvens tvingat henne till ett rehabiliteringscenter för psykiskt instabila.

Klipp till: alla tror på telefonsamtalet från den anonyma juristassistenten och blåser liv i #FreeBritney-rörelsen som om det inte fanns någon annan sanning. Personer som Miley Cyrus, Paris Hilton, Bella Thorne och Snookie har uttryckt sitt stöd för rörelsen. Till och med Britneys ex-man Jason Alexander närvarade utanför domstolsförhandlingarna för att stötta (de var gifta i 55 timmar absolut, men icke desto mindre, gifta.)

 

Britneys pappa

Självklart bygger rörelsen på lite mer bevis än ett möjligtvis fejkat telefonsamtal. I mean, det faktum att Britney har kammat hem enorma summor pengar det senaste årtiondet och en stor procentandel av den inkomsten hamnar i hennes pappas fickor är värt att ifrågasätta. Det ligger trots allt i hans intresse att förmyndarskapet ska fortgå utan insyn från allmänheten.

Värt att nämna i det här trasslet är att pappan Jamie inte verkar vara superskön. Förra sommaren anmälde Federline, pappan till Britneys två söner, Jamie för att ha agerat våldsamt mot den äldsta sonen. Det hela slutade med att vårdnaden av barnen gick från 50-50 till 70% hos Federline och 30% hos Britney. Några månader senare gjorde den 13-åriga sonen Jayden en klassiker: en instagram live där han delar med sig av hemligheter om Britneys livssituation – trotsigt tonårsbeteende vi älskar och stöttar här på Paparazzi :) Under denna live så får Jayden frågan “Is your grandpa a jerk?,” varpå han svarar: “Yeah, he’s a pretty big dick. He’s pretty fucking gay as shit. He can go die.”

Bra att veta homofobi is alive and well. :)

Kontot raderades såklart väldigt snabbt.

Sen denna dispyt har Montgomery, en kvinnlig förmyndare, tillfälligt ersatt Jamie som ansvarig för Britneys privatliv. Jamie är dock fortfarande ansvarig för Britneys ekonomi.

 

Britneys Instagram

Britneys sociala medier är som sagt en guldgruva för superknäppt innehåll. Hennes udda beteendet online i kombination med uttråkade fans i social-distanserad karantän har varit lite som gender reveals i kombination med torra skogar. Det har tagit hus i helvete.

Prick allt har använts som bevis på att hon ropar på hjälp. “Ha på dig något gult i nästa bild om du vill ha hjälp,” var en av tusentals kommentarer som användes som bevis på att Britney aaabsolut är fängslad när hon någon dag senare bar en gul topp:

Ännu ett inlägg som användes som bevis på Britneys desperata rop på hjälp är den här bilden:

 

Ser ni att det står “Call 911” i hennes ögon? Nej precis. Inte jag heller. Är det inte helt absurt då att det här blev ett VIRALT bevis på att Britney vill bli fri? Eller så kanske det blev viralt just för att det är så absurt? Om ni läser kommentarerna så har alla taggat @fbi. Ändå väldigt roligt.

 

Britneys mamma

Britneys mamma Lynne Spears, skild från Jamie sen 2002, ansökte om att bli en del av förmyndarskapet 2019, framförallt för att kunna vara involverad i beslut angående Britneys hälsa.

Under denna period upptäckte fans att Lynne visade sitt stöd för Free Britney-rörelsen genom att gilla kommentarer från oroliga fans. När folk märkte att flera free britney-kommentarer raderats från Britneys kommentarsfält så skrev Lynne att hon lagt märke till det med.

 

Rättshandlingar

Jag har länge känt lite skuldkänslor inför min besatthet av Britneys mående och frihet. Det var trots allt folkets intrång på hennes privatliv (samt en del missbruk av diverse substanser vågar jag nog påstå) som resulterade i att hon rakade av sig håret och bröt ihop 2007. Jag, som fan, vill inte upprepa och bidra till samma toxiska fan-kultur.

Av just den anledningen var det med glädje som jag läste att Britney nu uttalat sig om Free Britney-rörelsen för första gången, och det var positivt!! Hur kan jag veta det, kanske ni nu undrar. Well, tydligen är rättshandlingar offentliga i USA. Tack vare detta vet vi att redan i maj 2019 föreslog Britney att förmyndarskapet bör upphäva. 

I dokument från augusti i år kan vi läsa att Britney inte nödvändigtvis vill bli helt fri från sitt förmyndarskap, hon vill gärna ha kvar Montgomery (kvinnan som tillfälligt ersatte Jamie). Hon vill bara inte ha sin pappa som förmyndare.

Vidare skriver Britneys advokat att Britney vill kunna ha möjligheten att ansöka om att förmyndarskapet ska avvecklas i framtiden. Och att hon i den här fasen av sitt liv, då Britney försöker åstadkomma personlig autonomi, välkomnar och uppskattar sina upplysta fans stöd. Vidare står det att Free Britney-rörelsen är långt ifrån en konspirationstori och skämt (ord hennes pappa använt för att beskriva rörelsen i intervjuer.) Britney menar att kritiken som riktats mot hennes förmyndarskap snarare är en direkt konsekvens av att Jamie sett till att allt pågått i det dolda i så många år.

Låt oss bara ta in detta i en sekund: Britney Spears bekräftar själv att #FreeBritney-rörelsen inte är en konspirationsteori.

 

Hur blir det nu?

Tanken på att Britney levt ett liv då hon kommersialiserats och förminskats till en sexig kassako av först musikindustrin och nu tydligen sin egen pappa gör mig galen. Samtidigt vill jag ändå tro att Britney ser att förmyndarskapet tillåtit henne att fortsätta vara en av de högst betalda och mest aktiva artisterna under det senaste årtiondet. Arrangörerna av hennes världsturnéer och Las Vegas-residency hade kanske inte vågat satsa på henne förmåga att leverera om det inte vore för att de kan se alla tusen sätt Britney formats till en pålitlig och säker satsning.

Som hon skriver i bildtexten till ett av sina knäppa inlägg: “You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want!” Så jag väljer ändå att tro att Britney vet vad hon håller på med och kommer komma ut ur det här med en relativt uttänkt lösning från hennes håll. Att tro på någonting annat vore att infantilisera henne ännu mer tänker jag.

 

Under den senaste rättegången beslutade domaren att det nuvarande förmyndarskapet ska fortgå fram till februari 2021. Britneys syster Jamie Lynn (ja, systern heter pappans + mammans namn hurså) har tagit över ansvaret för Britneys stiftelse för att försäkra att hennes egendom går till hennes söner om Britney skulle dö. Så sakta men säkert verkar denna kassako hamna i lite snällare händer.

 

He re gewd jag har nu alltså skrivit 7 A4-sidor om Britney Spears. Normalt.

Glöm nu inte att lyssna på vårt senaste avsnitt av Paparazzi!! Jag raggar på Michaela Spielbergs ex, diskuterar huruvida Keeping ups sista säsong innebär slutet på dagens kändisbesatta kultur, och Max recenserar Zac Efrons tjejsmak och Chris Evans läckta dick pic. Obligatorisk lyssning annars blir d straff!!!

// @itsbritneybitch__69

3:36 2 Jul 2020

Många personer är jag besatt av här i livet och Dr Phil är en av dem. Så speciell person och liv? Inte nog med att han uppfann psykologi och är således en av TV-industrins rikaste personer, han är också ganska sjuk i huvet? Eller liksom hela den där daytime television-världen verkar ganska knäpp. Vi har Dr Phil, psykopaten Ellen DeGeneres, ikonen Judge Judy (så bisarrt program?) och min personliga husgud Wendy Williams. Vilket problematiskt himla järngäng. Malou von Sivers could never

 

Kids these days kommer aldrig förstå att på min tid så innebar att stanna hemma från skolan att man helt enkelt var tvungen att hjärntvättas av Dr Phils certified zaddy-uppsyn. Hade man inte daddy issues sen innan så kultiverades de sannerligen då. 

Det ryktas till exempel om att när Dr Phil skulle intervjua en nykter alkoholist så ställde hans team in massa spritflaskor i den nyktra personens loge. Vilket succéprogram det blev… återfall mitt framför rullande kameror… vad är oddsen. 

Sen har vi hans otroliga fru, Robin McGraw. Ni vet, hon som sitter i publiken VARJE avsnitt och programmet avslutas med att de lämnar studion hand i hand. Att behöva sitta och KLAPPA HÄNDER åt min man som gör sitt jobb? Kalla mig feminist men jag äter hellre glas.

Anywho här är några av mina bästa instagram-inlägg från Robin! Att skrolla i hennes flöde är som att få inblick i den knäppaste, knäppaste vardagen i mannaminne. enjoyyyy 

 

View this post on Instagram

It’s the month of LOVE!!! ❤️❤️❤️

A post shared by Robin McGraw (@robin_mcgraw) on

Estetiken är off the rails. Vad är the month of love ens? Februari? Hahghahjgfhsj absolut INTE

 

La upp den här på vår story med texten “Dr Phils frus klädstil, besatt”. Ni var inte få som reagerade på att hennes huvud ser inklippt ut :)  Men alltså, haha, det ser så extremt inklippt ut? Tror tyvärr det är pga försök till att släta ut huden i en fotoredigeringsapp.

 

Veeet inteeee eeennsss var jag ska börja med den här Halloween-outfiten????? De är utklädda till ett par som precis gift sig? Hon som gullig brud och han som som livstidsfånge?

“Goodbye single fun life” “Just married just awful”. Hahh vad i—. Extremt kul skämt om att män hatar att vara gifta.

Men också, jag till min framtida wedding planner: “so I’m thinking a theme inspired by the outfit Dr Phil wore on Halloween 2019…“

 

Ursäkta? Hon sitter och kollar övervakningsvideo på Phil? Nog för att det ryktas om att han vänsterprasslar men det här är yikes.

 

Är extremt o-förvånad över att Robyns smak i julpynt är ansiktet utåt för migrän.

 

Jag hoppas ni inte sover på deras yngsta son Jordan McGraws karriär som artist!!!!! Dr Phil är familjevän med The Jonas Brothers familj så Jordan får alla låtar som The Jonas Brothers inte vill ha :’) 

 

Och en fun fact om deras andra son är att han är gift med en av Playboy-trillingarna. :)))) 

 

Step on me <3

 

För att runda av tycker jag vi påminner oss om den här tweeten från Zaddy Phil:

 

Det var allt, tack för mig. Och som vanligt kan ni lyssna på vår podd!! I det senaste avsnittet gästar Tramsfrans och vi diskuterar kändisar som endast är ihop av PR-skäl, Beyoncés allra första instagraminlägg från 2012, George Bushs karriär som konstnär och mycket mer!!! Sök på Paparazzi där poddar finns! 

 

// Michelle

1:27 5 Jun 2020

Eftersom att Sverige tydligen är Europas och världens lillebror som smittats med spetälska denna sommar lär väl inte jag komma iväg till varken Franska rivieran eller Italien. Och i brist på soldränkta stränder, blått hav och språkförväxlingar, sena kvällar på uteserveringen med Francoise eller Guiseppe, har mina behov GIVETVIS stillats i form av en teveserie. Säger bara, lyxyacht, snygga deltagare, medelhavet. Aldrig tidigare har jag känt att jag valt fel yrkeskarriär i livet, jag vill också serva nyrika idioter, få galet mycket dricks och ligga med hela besättningen samtidigt som jag försöker imponera på kaptenen så att jag får komma tillbaka nästa säsong to do it all again. Har 26 årige Max en livskris? Absolut inte. Nejdå! 

 

Här kommer min inte alls vinklade crash-course i Below Deck: Mediterranean,  så att ni också kan hänga med i nya säsongen som hade premiär i veckan. Säger inte att jag har fått insider-info…men jag har absolut gjort mitt första gig som riktig journalist och kopplats upp på ett konferenssamtal med deltagaren Malia White för en EXKLUSIV INTERVJU. Jag skrattade mest nervöst och mådde skit när 10sekunders-fördröjningar på min “fuck marry kill” lek gjorde att den inte flög. Men det är en annan historia. Det jag däremot lyckades med att få med från intervjun är saker som jag alltid undrat över när jag kollat serien!

Känner du att du respekterades annorlunda pga att du är en kvinnlig bosun?
På vissa sätt, ja. Jag tror att vi hade några utmaningar tack vare det. Det var en intressant grupp killar, de var inte din vanliga typ av deckhands, så vi hade lite utmaningar men de accepterade det. Haha, men de behövde några påminnelser.

 

Serien känns knappt scripted alls, det känns liksom genuint. Hur kommer det sig?
Jaa verkligen! Det är ju vår naturliga arbetsplats. Och jag brukar alltid säga, yachting behöver inte vara scripted, det händer saker hela tiden. 

Tar det lång tid för en att glömma kamerorna? 
Du glömmer det direkt. Du är ju ändå där för att jobba. Liksom, vi har en båt att sköta, du bara gör ditt jobb.

Men nu, nu är det dags att ta en titt på första avsnittet från nya säsongen. HÄNG MED!

Ahhhh. Alla svenskar vars namn är typ Gun-Britt, Lars, Britt-Marie och Bodil SKAKAR av glädje, favoritresmålet Mallorca är utgångsläget i årets säsong.

Ikoniskt möte – Malia White (Bosun aka chef under kaptenen) och Hannah Ferrier (Chief Stewardess aka the main bitch). Låt oss bara säga att när dessa två sågs senast var det INTE leende och skratt de utbytte med varandra. Malia berättade dessutom för mig att branschen är så liten, lite som en familj. Antar att detta är typ som när man möter sin störiga kusin på julafton och måste låtsas tycka om hen.

Här har vi en person som SKRIKER amerikan.  Säger inte att hans namn kan vara Chad, men han utstrålar absolut en Chad. Han skriker även: kille Max Lysell hade legat med… Ah juste, han heter Peter och lär försöka ligga med alla.

Lara – Min nya favorititalienare. Hon har alltså gjort det här i över 7 år?? Satsar mina pengar på att hon och Chad kommer ligga. Men satsar även pengar på att kommunikationen mellan italienaren och Hannah INTE kommer vara på topp. Språkförväxlingar anyone?

När jag fick chansen att intervjua Malia ställde jag absoluuuuut den sjukt feministiskt djupgående frågan: Hur känns det att vara kvinna och chef över….TRE brunstiga män på en båt…säger inte att hon svarade amerikanskt och trevligt och pratade om hur alla är en familj och snälla men, ni ser ju själva på bilden vad hon har framför sig. LYCKA TILL!!!

Chad, nej förlåt Peter…är alltså 27 år gammal och har ett barn som är 8 år. Han träffade en tjej och efter en vecka blev hon gravid. Ungefär så. Men tänk så FINT att hans dotter kommer få se det här citatet rulla på teve om varför hon blev till. MYSIG KILLE!

Malia….I see you! Snälla rara jag tog bara med en bild från otaliga gånger när brunstiga Peter säger ‘sweetheart‘ till henne som svar. Men även när han läxar upp henne, förklarar istället för henne när de andra ställer en fråga till henne…nej men rakt av hela tiden??? Tänker att sweetheart är engelska versionen av ‘gumman‘, som jag tyvärr använder ofta? Är jag en Chad? Är jag en brunstig man? ÄR JAG STRAIGHT?? OKLART

 

När varje gäst köper sin lilla tredagars-segling får man fylla i ett papper vad man gillar, vad man hatar och vad man vill göra. Ni undrar säkert, men max, vad hade DU skrivit? TACK SOM FRÅGAR. Här följer min lilla lista:

  • Gillar: Lax. Rosé. Fisk. Vodka.
  • Avskyr: KORIANDER!!!!!!!!! Ful dekor på bordet!!!
  • Vill göra: Sola. Strandpicknick! Knulla.

Jag tror jag hade varit en sjukt simpel gäst att ha hand om?

Kommer ni ihåg när ni läste början på detta inlägg när jag sa att språkförväxling kommer ske? Här är säsongens första bråk om huruvida Lara förstod frågan var är ölen eller inte. Teve-moment!!!

Mår redan piss att vi har en skämtare ombord. En dålig sådan dessutom.

 

Om ni någonsin får äran att blanda en drink åt mig och Michelle är det EXAKT såhär det ska ske. Hon räknar alltså sekunder…och häller på…för en spicy margarita. JATACK!

Årets kock är alltså…rysk spion? Han heter egentligen Hindrigo men med ett antal amerikaner ombord blir smeknamnet Kiko enklare. Säger inte att jag vill äta samma mat som Putins gudson, men jag vill nog åtminstone få lite salami i kabyssen.

Om ni undrar hur Hannah ser ut när gästerna som betalar MUCHOS suttit och väntat 25min på sin mat och detta möter henne.     Det går verkligen aldrig ett avsnitt av den här serien utan att en person ska klaga på maten. Undrar om man själv skulle bli så dryg när man har pengar? *Jag på Riche när min poddlön trillar in*

Till alla som nu känner: VAD MER HÄNDER? Ja då får ni helt enkelt streama Below Deck: Mediteranian som finns på min enda använda streamingtjänst typ…Hayu. Och för alla som plockade upp på min cliffhanger från intervjun med Malia, fuck marry kill: Adam Levine, Ryan Gosling, Channing Tatum? Ja jag valde absolut ut personer som liknade killarna hon dejtat i säsong två av serien…och föga förvånande valde hon att ligga med Adam, mörda Ryan och gifta sig med Channing. Jessie J har absolut competition nu!!!

 

TUR att ni kan lyssna på vår poddcast för sjukt mycket mer info om tex Channing Tatum’s relation med Jessie J, eller veckans avsnitt där Michelle Hallström tar på sig att såga Gunilla Perssons dotters instagram. Lyssna HÄR!

// Max

6:24 21 Maj 2020

Här om dagen var det Norges nationaldag! Grattis Norge!!! Saknar faktiskt Skam. Minns ni hur mysigt det var när alla enades kring en och samma sak och började prata norska? Rip norska

Apropå Norge hade jag tänkt ta upp en sak som ligger mig mycket varmt om hjärtat, någonting vi talar alldeles för lite om som nation, nämligen att Prinsessan Märtha Louise är ihop med ansiktet utåt för jubelidioti:

Schamanen Durek. 

En schaman är ett ord som wikipedia beskriver som “trollpräst” men innebär mer eller mindre att han skriver självhjälpsböcker och är kompis med Gwyneth Paltrow. 

Till exempel, hans nya bok Spirit Hacking blev stoppad av förlaget i både Norge och Sverige för att i den hävdar han att barn kan få cancer om de är olyckliga, samt att andar kan ge människor könssjukdomar. Det sista är faktiskt sant iof d e så alla mina killar får sina iaf.

Låt oss nu ta en titt på hans instagram:

 

Varje tisdag lägger han ut någon ny slags stjärntecken-grej fast ännu knäppare. Man väljer alltså bara valfri figur sen förklarar han vad den säger om ens personlighet. Science. 

 

View this post on Instagram

When the opportunity arose for Hip & Healthy contributor, Lucy Miller to have a session with Hollywood’s top spiritual healer, Shaman Durek (and BFF to Gwyneth Paltrow), she knew it would be an experience like no other. Here is a glance into her session. “Grandmother, iron out her sciatica,” says Shaman Durek, as he asks the spirit world to eek out a trapped nerve in my lower back that he diagnosed as I first lay on the massage bed. Unconsciously my body shifts from side to side – it’s like it’s got a mind of its own – it has it seems. The shifting continues – as if my body knows exactly what it needs to do and as Durek “turns it up by 1000” my body shifts even faster. My eyes are open, I’m present in the room – but my body doesn’t feel like mine – but not in a bad way. I completely surrendered when I walked into the treatment room and was greeted Durek with a long hug. I fully trusted him to bring my body into alignment and to heal some raw wounds that had been hanging around for a little too long and had been looking forward to this day since booking the session.  In just 10 minutes Durek has encouraged me to “let go of my Mothers energy,” (yup, he knew that me and mum had crossed words that very morning) coughed out all “the tension in my throat chakra” (when I’m anxious I find it hard to swallow and get my words out!) and “released the trapped nerve in my right side of my body”. This certainly isn’t your average spa treatment – but after reading his latest book “Spirit Hacking: Shamanic Keys To Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, And Light Up the World” and listening to every “Ancient Wisdom Today” podcast I wasn’t expecting one. Check out linkzter on main page for more. Tribe, what do you think of article? @hipandhealthy

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

Den här klädstilen? Cancelled. 

 

View this post on Instagram

I give Zero F’s in honor of all the people who couldn’t. Zero F's Given is a campaign to raise awareness and help victimized and disenfranchised populations heal from sexual trauma, find their voice, and reclaim their power. Created by @anitakopacz Zero F's Given @zfgday is a campaign to help The Center for Safety & Change @center4sc . We would be honored to have you on this journey with us! Here’s how: 1) Purchase your ZFG Shirt at https://www.bonfire.com/zero-fs-given/ 2) Post a photo of yourself in your ZFG shirt and explain the campaign. 3) On March 8th, 2020, observe the ZFG Day of Abstinence (i.e. Zero F’s) and post a silent one minute video of yourself in your ZFG tee. 4) Use hashtag #ZFGDay and tag @anitakopacz @center4sc @zfgday on all social media platforms. 5) Have fun!!!!

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

Vad lite han har Facetuneat den här bilden :)

 

View this post on Instagram

When you're in love, time stops every moment you look in your lover's eyes. You see your past and future and a reflection of yourself be reflected back from their eyes, because they are in your life to bring out all of your most splendid beautiful aspects of your being. When I'm with @princessmarthalouise @iam_marthalouise I feel like I'm living a fairy tale come true. All I want to do is serve my Goddess and shower her with love. I'm so happy to be in #turkey🇹🇷 #bodrum with my family @aalava @angelina.verrett and my long time dear friend @naadaguerra and the lovely man and women who arranged everything for us here. @senturksina of @houseofsina and @buskasapoglu for making our trip here magical. Everyone knows I love #disney stories now I have my own. Thank you @rebisbodrumluxurycollection Digs by @robertgrahamnyc and @studiooneeightynine jewelry by @bittersweetdesigns PML is wearing @halebob_official #halebob 🔥Tribe when does time stop for you? Write in comments #tribelove #love #shamandurek #paradise

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

När jag började följa Durek på instagram tänkte jag att den enda rimliga förklaringen till detta udda förhållande är att Märtha Louse är fullständigt dickmatized och kan därför inte tänka klart. Jag unnade henne det, för hur många prinsessor har haft bra sex genom historien? Victoria. C’est tout. 

Men varje gång han dyker upp i mitt flöde kan jag inte undgå magkänslan att någonting är fel. Deras sex kan bara inte vara så bra. 

Okej nu kommer min spaning som är problematisk på flera plan men jag känner en bög så jag har tolkningsföreträde skoja. Men innan han blev ihop med Märtha Lousie var han ihop med en man i åtta år. Jag säger inte att Durek omöjligen är bisexuell, sexualitet ÄR ett spektrum and in this economy? I’d go gay a princess too. Min enda poäng är att det inte precis är DÅLIGT för hans varumärke att vara ihop med en prinsessa. Det är i princip hela hans varumärke. Case in point:

 

View this post on Instagram

It is a great honor to be acknowledged for Shamanism in the mainstream media. Thank you @People for bringing awareness to Shamanism and giving people access to this information. It’s time that we start bridging the gap between consciousness and media. Thank you for allowing me to make way for spiritual healers, teachers, and leaders in the spiritual community to walk into the mainstream with knowledge and information for all of us to share and grow. Thank you for spreading the message of empowerment, love, and legacy. Thank you to my Queen for all your endless love and support. Thankful for our love and all the positive change we are bringing to this world. Thank you to my team for always believing in the mission and being agents of love. Thank you @samgillette89 for writing this article. Tribe make sure to check out the full LIT article and get your copy 🔥

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

(Tryck höger på sliden, förbi <3John Legend<3)

 

Och i Dureks egna podcast Ancient Wisdom Today säger han följande citat:

“Ibland har jag sex tre till fyra gånger om dagen och min flickvän frågar alltid ‘ska du komma?’ och jag svarar ‘nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill, vi kan hålla på ett par timmar om du vill, jag bryr mig inte, men jag ska inte komma.’”

Att få sin tjej att komma? That’s gay. Skoja igen. Men alltså, är inte Prinsessan Märtha Louises pojkvän definitivt bara straight for clout???????

 

 

Lyssna på vår podd!!!! I senaste avsnittet gör vi ännu fler problematiska uttalanden om att George Clooney är gay!!!! Puss hejdå

// Michelle