Vad är det som pågår med Britney Spears?

5:02 16 Dec 2019

You want a hot body? You want a Bugatti?

Look hot in a bikini? You better work bitch

You better work bitch, you better work bitch

– Godney

 

Britney Spears: den ultimata kändisen och popstjärnan. Året var 2000-något och hela planeten jorden var obsessed

Sen kom 2007 och allting vände. Britney blev ansiktet utåt för det mörker som döljer sig i en kändisbesatt och objektifierande värld. Never forget: håret, paraplyet, leave Britney alone. 

Idag lever Britney ett mycket skyddat liv och figurerar sällan i dagens underhållningsindustri. Men ibland kanske hon dyker upp i ditt instagramflöde och du tänker gudars skymning vad är det som pågår? Och i somras kanske du såg hashtaggen #FreeBritney trenda och tänkte que pasa

Wellll I’m glaaad you aaaskeddd spänn fast er – Pandoras ask är officiellt  ✨ÖPPNAD✨

 

 

Som vi nämner i det första avsnittet av Paparazzi har Britney Spears ingått i ett konservartorskap under pappa Jamie Spears sedan kaoset 2007. Det här innebär att Jamie har haft fullständig kontroll över Britneys ekonomi, hälsa, umgängen, karriär OSV. 

Konservatorskapet började ifrågasättas i januari då hennes Vegas-konserter ställdes in. Samtidigt började #FreeBritney trenda på sociala medier. Britneys mamma Lynne gillade flera instagramkommentarer som stöttade rörelsen vilket gav Britney-aktivisterna vatten på sin kran. 

I våras började Britney delta i domstolsförhandlingar som, enligt rykten och någorlunda bevis, handlade om att Britney vill ha mer frihet inom konservatorskapet och i september lämnade Jamie över sitt ansvar till en ny konservator.

Mycket kan man säga om Britneys situation, men inte kan man påstå att ännu ett blogginlägg som gör intrång på hennes privatliv är lösningen. Dock låter det som att Jamie inte är en toppenkille så jag vill ändå tro att hela Free Britney-rörelsen bidrog till att konservatorskapet lämnades över till en (mig veterligen) rimligare person. 

 

Yaddayadda OCH SÅ VIDARE men förlåt HAR NI SETT Britneys instagram??? Även med hennes livssituation i åtanke är det fortfarande internets grumligaste gåta. Varje gång hon lägger upp någonting nytt blir jag såklart först orolig och tänker RÖD FLAGGA RÖD FLAGGA men sen påminns jag om bibelcitatet ”förtrösta på Herren av hela ditt hjärta och lita inte till ditt eget förstånd” och då inser jag att Godney förmodligen är den enda personen i världen som gör internet rätt och vi andra fel.

Låt oss ta en titt…

 

View this post on Instagram

Don’t you just love polka dots 👠👠👠👠👠

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

För det första: vem är det som redigerar hennes klipp???? Och lägger på musiken? Har hon någon praktikant som gör det åt henne eller sitter hon hemma själv med imovie och tänker SJÄLVKLART ska Lime in the Coconut spelas över det här klippet på mig iklädd två versioner av samma crop top. 

 

View this post on Instagram

Coolest hats ever here .. so much fun 😳😳😳😳

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

INVENTOR OF HOLIDAY SOUVENIRS ta era fåniga Gucci-flip flops och släng er i väggen!! 

 

Min viktigaste fråga: hur går det till rent logistiskt när Britney sminkar sig? Måste hon anstränga sig för att åstadkomma denna katastrofala beat? Och håret? Hur kan hon ens ha så fula extensions jag trodde det var olagligt??? 

 

Gud vad sjukt att det var Britney som UPPFANN Billie Eilish? We STAN.

 

Puss det var allt från mig eller nej skoja jag kommer absolut återkomma till ämnet Britney snart igen.

/ @itsbritneybitch__69

5 kommentarer | “Vad är det som pågår med Britney Spears?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  MICHELLE du borde skriva 100 inlägg i veckan detta är u n d e r b a r t. Minst 50 av dem borde vara Britney. Vill läsa en hel avhandling om henne. Drömblogg!!!!!!

  1. paparazzibloggen skriver:

   <3 <3 <3 avhandling komma skall!!!

 2. Baba skriver:

  Färsk spaning… 😬

  1. paparazzibloggen skriver:

   inte en spaning någonstans väl?

 3. What’s wrong with Britney Spears this time? You may be familiar with Britney’s multiple struggles with mental health over the years, but this time she’s not done much the pop princess is making headlines for reasons beyond her own actions.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp