Vad är det som pågår med Britney Spears?

5:02 16 Dec 2019

You want a hot body? You want a Bugatti?

Look hot in a bikini? You better work bitch

You better work bitch, you better work bitch

– Godney

 

Britney Spears: den ultimata kändisen och popstjärnan. Året var 2000-något och hela planeten jorden var obsessed

Sen kom 2007 och allting vände. Britney blev ansiktet utåt för det mörker som döljer sig i en kändisbesatt och objektifierande värld. Never forget: håret, paraplyet, leave Britney alone. 

Idag lever Britney ett mycket skyddat liv och figurerar sällan i dagens underhållningsindustri. Men ibland kanske hon dyker upp i ditt instagramflöde och du tänker gudars skymning vad är det som pågår? Och i somras kanske du såg hashtaggen #FreeBritney trenda och tänkte que pasa

Wellll I’m glaaad you aaaskeddd spänn fast er – Pandoras ask är officiellt  ✨ÖPPNAD✨

 

 

Som vi nämner i det första avsnittet av Paparazzi har Britney Spears ingått i ett konservartorskap under pappa Jamie Spears sedan kaoset 2007. Det här innebär att Jamie har haft fullständig kontroll över Britneys ekonomi, hälsa, umgängen, karriär OSV. 

Konservatorskapet började ifrågasättas i januari då hennes Vegas-konserter ställdes in. Samtidigt började #FreeBritney trenda på sociala medier. Britneys mamma Lynne gillade flera instagramkommentarer som stöttade rörelsen vilket gav Britney-aktivisterna vatten på sin kran. 

I våras började Britney delta i domstolsförhandlingar som, enligt rykten och någorlunda bevis, handlade om att Britney vill ha mer frihet inom konservatorskapet och i september lämnade Jamie över sitt ansvar till en ny konservator.

Mycket kan man säga om Britneys situation, men inte kan man påstå att ännu ett blogginlägg som gör intrång på hennes privatliv är lösningen. Dock låter det som att Jamie inte är en toppenkille så jag vill ändå tro att hela Free Britney-rörelsen bidrog till att konservatorskapet lämnades över till en (mig veterligen) rimligare person. 

 

Yaddayadda OCH SÅ VIDARE men förlåt HAR NI SETT Britneys instagram??? Även med hennes livssituation i åtanke är det fortfarande internets grumligaste gåta. Varje gång hon lägger upp någonting nytt blir jag såklart först orolig och tänker RÖD FLAGGA RÖD FLAGGA men sen påminns jag om bibelcitatet ”förtrösta på Herren av hela ditt hjärta och lita inte till ditt eget förstånd” och då inser jag att Godney förmodligen är den enda personen i världen som gör internet rätt och vi andra fel.

Låt oss ta en titt…

 

View this post on Instagram

Don’t you just love polka dots 👠👠👠👠👠

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

För det första: vem är det som redigerar hennes klipp???? Och lägger på musiken? Har hon någon praktikant som gör det åt henne eller sitter hon hemma själv med imovie och tänker SJÄLVKLART ska Lime in the Coconut spelas över det här klippet på mig iklädd två versioner av samma crop top. 

 

View this post on Instagram

Coolest hats ever here .. so much fun 😳😳😳😳

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

INVENTOR OF HOLIDAY SOUVENIRS ta era fåniga Gucci-flip flops och släng er i väggen!! 

 

Min viktigaste fråga: hur går det till rent logistiskt när Britney sminkar sig? Måste hon anstränga sig för att åstadkomma denna katastrofala beat? Och håret? Hur kan hon ens ha så fula extensions jag trodde det var olagligt??? 

 

Gud vad sjukt att det var Britney som UPPFANN Billie Eilish? We STAN.

 

Puss det var allt från mig eller nej skoja jag kommer absolut återkomma till ämnet Britney snart igen.

/ @itsbritneybitch__69

6 kommentarer | “Vad är det som pågår med Britney Spears?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  MICHELLE du borde skriva 100 inlägg i veckan detta är u n d e r b a r t. Minst 50 av dem borde vara Britney. Vill läsa en hel avhandling om henne. Drömblogg!!!!!!

  1. paparazzibloggen skriver:

   <3 <3 <3 avhandling komma skall!!!

 2. Baba skriver:

  Färsk spaning… 😬

  1. paparazzibloggen skriver:

   inte en spaning någonstans väl?

 3. What’s wrong with Britney Spears this time? You may be familiar with Britney’s multiple struggles with mental health over the years, but this time she’s not done much the pop princess is making headlines for reasons beyond her own actions.

 4. Felix skriver:

  När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
  Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
  hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
  Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
  Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
  Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
  Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
  med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
  Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
  Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
  han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
  och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
  Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
  de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
  Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG