En namninsamling mot Beckham-barnens haveri till klädstil.

10:00 29 Dec 2019

Här om dagen firade jag jul precis som vilken hängiven kristen som helst, tills den förstördes totalt av Beckham-familjen. Att man inte ens kan få vara lycklig på årets heligaste dag?

Den 25e december la nämligen fotbollskillen David Beckham upp en bild på sin son Romeo iklädd en outfit som endast kan beskrivas som fugly. Se nedan:

Jag menar inte att det finns rätt och fel när det kommer till stil. Jag menar bara att det finns fyra saker som är fucking ugly: 

-filthattar 

-gubbkepsar

-hängslen 

-västar

Och tyvärr prickar Beckham-sönerna in ALLA ovanstående kategorier. 

 

View this post on Instagram

❤️ @kentandcurwen @daniel.kearns

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Skriker.

 

Det här verkar vara svårt för många män att greppa eftersom varje straight tjejs drömkille är 1. Jack Sparrow och 2. alla andra roller Johnny Depp någonsin spelat. Och Johnny 2019 klär sig alltid i filthattar och hängslen så jag förstår förvirringen men nej snälla sluta klä er som en medelålderskrisande Johnny.

 

Se exempel på Johnnys klädstil nedan. Av upphovsrättsliga skäl har jag dock använt bilder på Depps Madame Tussaud-vaxfigurer istället :) 

 

 

Men vad var min poäng ens? Juste att Beckham-barnen klär sig som sotare. Det verkar tydligen vara genetiskt; Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) klär sig alla FÖRFÄRLIGT. Och kalla mig en ängel men jag tycker gränsen för fashion-shaming går vid 8-åriga flickor. Så jag har inget ont att säga om lillasystern Harper. <3 

 

View this post on Instagram

#tb @brooklynbeckham 🤙

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Hoppas båda var utklädda.

 

Nu skulle jag verkligen uppskatta om någon som känner Beckhamfamiljen kan föra det här vidare. Vore tragiskt om det utvecklades till en epidemi bland alla kändisbarn menar jag. Vad social climbar jag för då isf. 

 

View this post on Instagram

Fun hot weekend xx

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Lämar er med den här. Hoppas ni fick er en tankeställare.

/Michelle

3 kommentarer | “En namninsamling mot Beckham-barnens haveri till klädstil.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Matilda skriver:

  Det är väl Peaky Blinders fel? Cillian Murphy är FÖR het som Tommy Shelby, the Beckhams kan inte hantera det helt enkelt 🤷‍♀️ (fult förståeligt. Han ÄR för het som Tommy Shelby. Det är typ löjligt) https://www.nme.com/news/david-beckham-collaborates-peaky-blinders-new-clothing-line-kent-and-curwen-garrison-2427796

  1. paparazzibloggen skriver:

   SÅ sant självklart är det peaky blinders fel!!! ugh okej vi har EN person som e fin i hattar och hängslen. stort ändå.

 2. Felix skriver:

  När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
  Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
  hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
  Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
  Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
  Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
  Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
  med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
  Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
  Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
  han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
  och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
  Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
  de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
  Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg