En namninsamling mot Beckham-barnens haveri till klädstil.

10:00 29 Dec 2019

Här om dagen firade jag jul precis som vilken hängiven kristen som helst, tills den förstördes totalt av Beckham-familjen. Att man inte ens kan få vara lycklig på årets heligaste dag?

Den 25e december la nämligen fotbollskillen David Beckham upp en bild på sin son Romeo iklädd en outfit som endast kan beskrivas som fugly. Se nedan:

Jag menar inte att det finns rätt och fel när det kommer till stil. Jag menar bara att det finns fyra saker som är fucking ugly: 

-filthattar 

-gubbkepsar

-hängslen 

-västar

Och tyvärr prickar Beckham-sönerna in ALLA ovanstående kategorier. 

 

View this post on Instagram

❤️ @kentandcurwen @daniel.kearns

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Skriker.

 

Det här verkar vara svårt för många män att greppa eftersom varje straight tjejs drömkille är 1. Jack Sparrow och 2. alla andra roller Johnny Depp någonsin spelat. Och Johnny 2019 klär sig alltid i filthattar och hängslen så jag förstår förvirringen men nej snälla sluta klä er som en medelålderskrisande Johnny.

 

Se exempel på Johnnys klädstil nedan. Av upphovsrättsliga skäl har jag dock använt bilder på Depps Madame Tussaud-vaxfigurer istället :) 

 

 

Men vad var min poäng ens? Juste att Beckham-barnen klär sig som sotare. Det verkar tydligen vara genetiskt; Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) klär sig alla FÖRFÄRLIGT. Och kalla mig en ängel men jag tycker gränsen för fashion-shaming går vid 8-åriga flickor. Så jag har inget ont att säga om lillasystern Harper. <3 

 

View this post on Instagram

#tb @brooklynbeckham 🤙

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Hoppas båda var utklädda.

 

Nu skulle jag verkligen uppskatta om någon som känner Beckhamfamiljen kan föra det här vidare. Vore tragiskt om det utvecklades till en epidemi bland alla kändisbarn menar jag. Vad social climbar jag för då isf. 

 

View this post on Instagram

Fun hot weekend xx

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Lämar er med den här. Hoppas ni fick er en tankeställare.

/Michelle

2 kommentarer | “En namninsamling mot Beckham-barnens haveri till klädstil.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Det är väl Peaky Blinders fel? Cillian Murphy är FÖR het som Tommy Shelby, the Beckhams kan inte hantera det helt enkelt 🤷‍♀️ (fult förståeligt. Han ÄR för het som Tommy Shelby. Det är typ löjligt) https://www.nme.com/news/david-beckham-collaborates-peaky-blinders-new-clothing-line-kent-and-curwen-garrison-2427796

    1. paparazzibloggen skriver:

      SÅ sant självklart är det peaky blinders fel!!! ugh okej vi har EN person som e fin i hattar och hängslen. stort ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp