Hur många djur har Kardashians egentligen?

11:00 8 Jan 2020

På julafton i år debuterade Kourtney Kardashian familjens senaste medlem: en golden retriever-valp. Grattis den var mycket gullig tänkte jag. Men vänta har dom inte en hund redan? Tänkte jag sen. Eller två? Och en kanin? Eller va?

Så jag tog fram min miniräknare och anteckningsblock och började fundera. Hur många husdjur har KarJenner-familjen egentligen avverkat genom åren? Och var går gränsen mellan oskyldigt hoardande av pälsvänner och maniskt shoppande av djur? 

För att ni ska förstå vidden av det hela har jag sammanställt mina anteckningar nedan. Vill ursäkta hur extremt långt det här blev på förhand. Är förvånad själv att jag besitter förmågan att fylla 4 hela sidor om Kardashians kreatur. 

 

Dolce & Gabbana

Låt oss börja med de enda OG Kardashian-hundarna enligt mig. Dolce & Gabbana. Dolce dog innan hon nådde total ikonstatus (dödad av prärievarg) men har förevigats genom att få ett av Kylies läppstift uppkallade efter sig. Gabbana gick bort 2018 och gjorde många legendariska cameos i Keeping up. Rip

3 random hundar

Efter Gabbanas bortgång 2018 så överraskade Kris Khloe med tre nya hundar. Haha så knäppt “här varsågod.” Men i ett avsnitt av Keeping up så förklarar Khloe att hon valt att ge bort dem till en annan familj.  “I’ve done my research… they’re going to people who will love and adore them.” 

Bella

Sen har vi gången Kris köpte en maltese-valp till Kendall och Kylie i ett avsnitt från 2007 och ber dem gömma Bella på sitt rum så att pappan inte upptäcker att de köpt ännu ett djur. Men den gavs till slut bort till familjens pastor. Classic djur-shopaholic-beteende. Borde sett varningsflaggorna redan då. 

 

Louis & Vuitton

Kendall och Kylie fick två hundar i julklapp 2011 och döpte dem till Louis och Vuitton. Jag har sökt med ljus och lykta efter information om var de tog vägen sen. Kanske pastorn eller prärievargen eller något sånt igen.

Mercy

Ännu ett ikoniskt kardashian-djur. Kanye gav Mercy till Kim som present när de ännu var ett nytt par och av någon anledning har det etsat sig fast i mitt minne som en traumatisk upplevelse. Vilken dålig present, he doesn’t know her like I do, tänkte jag. Inte nog med att hon behövde ta hand om katten, hon behövde också upprätthålla någon slags fasad av att vara djurvän för att inte verka otacksam. 

Men Kim löste det bra genom att ta väldigt många selfies med Mercy sen ge bort den till Khloes assistent.

 

View this post on Instagram

Snowflake says goodnight.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Snowflake

Kourtney har tydligen en kanin som heter Snowflake. Vad jag vet är den fortfarande vid liv. 🐰

Bruce

Och Kylie har en kanin som heter Bruce! Lite konstigt namn om man tänker på det. 

Honey & Sushi

Sen har vi såklart Kourtney och Kims pomeranian fluff-hundar Honey och Sushi varav den sistnämnde var en störig en så The Dog Whisperer fick rycka in.

 

Soba & Soy Sauce

Två hundar till varför inte! Kim har nu tre pomeranians! Soba och Soy Sauce! Gulliga namn tsm med Sushi hon kanske ville att de skulle ha samma tema som Kims klädmärke Kimono skoja :’)  Jag har dock inte sett skymten av dem sen den här bilden togs så kanske rip. 

Blacktail

Som vi minns fixade moster Khloe en heldag med North med limousine och restaurangbesök men Northie var unimpressed. För det första ville hon ha en enhörningslimousine och för det andra en hamster. Kim älskade inte att North kom hem med en hamster. 

 

View this post on Instagram

cute but she’ll rip your face off

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Doberman som heter något

Kendall har en doberman som, enligt TMZ, bet ett barn på en uteservering i LA nyligen och Kendall drog därifrån. Men den är fin på bild iaf. Mysig caption.

Jackson

Khloe fick en australian shepherd-hund av Kendall och Kylie en gång i tiden som hette Jackson. Den var med väldigt lite i Keeping up och sågs senast på instagram 2012. 

Barnard

Khloé och Lamar hade ju också en hund som de gav bort när de skilde sig som ni kanske minns? Nej inte jag heller.

 

View this post on Instagram

Favorite photo of all time lol.

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Sen så har vi då Kylie. Trots att jag konsumerat en miljard snaps, vines och instagraminlägg på hennes himla hundar genom åren skulle jag absolut inte kunna berätta vad dom heter even if my life depended on it. Stormi och Normie. Nej skoja det heter ungen. Bambi och Saint? 

I en intervju med GQ frågar Kylie Travis Scott om han vet vad hennes hundar heter och han svarar: 

“Norman… Lady…” och Kylie svarar “Lady?! Lady?! Remember they’re all like Normie, they all have the -ie! Baby there’s four, you got one!”

För det första: relate. För det andra: fyra? Dom är väl betydligt många fler? 

 

Norman, Bambi, Rosie, Harley, Penny, Sophie

Normie och Bambi har förökat sig och fått två barn som heter Rosie och Harley. Sen har hon en asgullig som heter Penny som hon köpte 2016. Ej att förglömma är en tredje grey hound som heter Sophie. Fråga mig vem av hundarna som är vem and I’ve got to tell you jag har ingen aning. Tror det finns en som heter Odie också.

Wesley

Sen adopterade hon en chihuahua/dachshund mix tillsammans med Jordyn i februari 2019. En månad senare kom det fram att Jordyn hade hånglat med Tristan så så var det med det. Undra var Wesley är nu.

 

Jag är ganska säker på att det finns fler hundar som jag har missat. Så himla svårt att hålla koll för satan i gatan vad många de är. Den här husky-valpen till exempel. Vad hände med den? Och sen hade hon en hund som hette Adam också tror jag. Och en som hette Mew som hon gav bort till Kendall. 

Charli

Kourtneys väldigt dyra bengalkatt. En toppenpresent till Mason som adopterades bort när Reign föddes. Katten alltså. Inte Mason. Han är fortfarande kvar tror jag. 

 

Blu

Kendall fick en great dane i födelsedagspresent av Rob när hon fyllde 17 men var tvungen att göra sig av med den för den “pooped everywhere.” Sjuk grej ändå att ge bort en great dane. De blir stora som hästar.

Ernie

Oj jag glömde, Kylie har en till som heter Ernie. En dachshund. 

Rolly

Haghaha kom på att Kylie fick en bulldog av Tyga som hette Rolly också. Den kostade 50 000 dollar. Undra var den tog vägen.

 

Jag har fått det till minst 35 än så länge. Men utöver det vill jag också minnas att Kylie har en kyckling som heter Eddie. Sen har vi Kendalls hästar såklart. Och hunden Kim hade med Reggie. Och Khloe hade en påfågel som hette Peter Pan. Ganska säker på att Kendall hade en pomeranian som hette Simba också. Och sen fick ju Kylie en minigris av Kris 2016 som hon döpte till Wilbur (ni minns: is that a chickeeeen?) Oklart vad som hände med den. Men Kris dök också upp på Kylies Sweet Sixteen med en gris i koppel som hette Snow White så det måste finnas minst två grisar med i bilden och med dom orden sagda säger jag tack för mig. Hoppas ni känner er inspirerade att inte köpa fler djur eller jag vet inte vad min poäng är, kanske bara oj vad många djur Kardashians har haft? 

Om ni vill kan ni lyssna på vårt senaste avsnitt av Paparazzi. Vi recenserar ASAP Rockyss sex tape, Madonnas nya förhållande och DiCaprios dansstil. Puss

/Michelle

 

Uppdatering: insåg precis att Kris adopterade en ny hund igår. Välkommen till familjen Bridgette!

5 kommentarer | “Hur många djur har Kardashians egentligen?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maja skriver:

  Haha underbart. Scott har ju en hund också, en tax eller ngt med olika färg på ögonen? Heter typ harsh?

  Även att det funnits två blacktail, den första dog så de köpte en likadan och sa till North att veterinären botat den typ.

 2. Emma skriver:

  hahahaha OTROLIGT content. hallå varför går det inte att följa er på bloglovin? kommer absolut glömma bort denna guldgruva annars hjälp

 3. des skriver:

  Tack :’)

 4. Emma skriver:

  Snyggt jobbat! Var inte Kom superallergisk mot katten Mercy också?? 😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG