Provade på Vassa Eggens Bisonvecka idag. Det var inte direkt frånstötande om jag säger så. Hur kan ett djur som är så fult smaka så gott? Det är en gåta.
Men som jag brukar säga – Eating a fresh bison heart makes Kevin a happy Costner.
Provade på Vassa Eggens Bisonvecka idag. Det var inte direkt frånstötande om jag säger så. Hur kan ett djur som är så fult smaka så gott? Det är en gåta.
Men som jag brukar säga – Eating a fresh bison heart makes Kevin a happy Costner.
Nya Hornstulls gastroutbud får turkisk tillökning.
Provade Stockholms nya restaurangfestival Taste i helgen. Med cirka 25 grader och sol som bakgrund var det inte en helt oangenäm upplevelse. Vi åt oss bland annat igenom Farang, Jonas och Adam & Albin, drack oss igenom Backyard Brew och 19 Glas samt köpte hem vaktelägg och litteratur.
Kan även ha halkat in här.
Lagade själv ingen mat tyvärr, men det såg väldigt kul ut.
Det var inte svinmycket folk lördag em, vilket spelade mig helt i händerna. Överlag ett riktigt lovande första år. Glad gubbe i betyg.
Vi blev ju tidigare i veckan nominerade till Svenska Publishing-Priset och nu har röstningsformuläret kommit upp. Ni får hemskt gärna hjälpa oss till vinst genom att gå in här och rösta.
För det är jag er redan på förhand evigt tacksam.
Provade precis Blossa 13 som har hämtat smakinspiration från Dalecarlia. Exakt vad detta innebär är hemligt då smakerna inte framgår på flaskan, man ska istället gissa.
Jag tänkte instinktivt Falu rödfärg, fotbollsturnering och knäckebröd. Den smakade: sött.