Det är jävligt lugnt i Hudiksvall.
Fast ändå inte.
Det är jävligt lugnt i Hudiksvall.
Fast ändå inte.
Jag vill inte skryta men såhär såg min midsommar ut från torsdag kväll till söndag eftermiddag. Regnade inte en droppe, vattnet låg stilla och det fläktade precis lagom mycket nere på bryggan.
Eller jo, jag vill skryta.
Kolla vad fint! Ett helt nytt nummer av Nöjesguiden är ute i detta nu. Faktiskt det första tryckta numret vi ger ut sedan i höstas.
Förutom Cherrie innehåller det en väldans massa roliga, läsvärda och oumbärliga texter så se till att fiska upp tidningen i ett ställ nära dig.
Här kan du även läsa mer om comebacken!
Nu finns det en film från den där middagen ni minns när jag käkade hemma hos Zandra vid Telefonplan. Stockholm Gas och Luzette smällde upp en popup-restaurang mitt i hennes lägenhet, för att visa hur nice det är att laga mat på gasspis.
Såhär såg det ut, och tittar ni riktigt noga ser ni mig och Lisa swisha förbi i ett par klipp i bakgrunden.
Du har ännu inte börjat bry dig om midsommar? Lugn, det finns gott om tid kvar.
Jag brukar krydda min egen 24h-snaps, och utgå ifrån kryddmästaren Jonas Odlands snabbrecept men ibland addera något gött efter smak.
350 ml Brännvin Special eller liknande, vanlig vodka funkar fint
3-4 dillkvistar
1 citron
1 tsk flytande honung
Låt stå över natten och drick medan det är färskt. Tips på andra göttiga grejer att blanda i: ingefära, sherry, gurka.
Lycka till och ha så skoj!