4:01 27 Mar 2015

Det ser trevligt ut, absolut. Men det var den stressigaste lunchen jag någonsin lagat. 8 minuter hade vi på oss att laga allt. Men det gick bra, det gick bra. 

6:04 26 Mar 2015

Boqueria har gjort sig kända för sina temaveckor och denna helg drämmer de till med en riktigt jävla grisig sådan då den svarta Ibericogrisen breder ut sig över menyn. Charkbrickor, fläskkarré, chorizo osv osv är det dominanta inslaget veckan ut. Vad jag gillade bäst? Grillspettet och ”cocan” (flatbread pizza) med äppelmos och lardo.

Ni hör ju. 

Skivad Gouda [chauda]. Meningen med livet. In ost we trust.

9:08 25 Mar 2015

För dig som har sovit under en sten och mot all förmodan missat att våffeldagen precis har passerat kommer här en snabbresumé över hur min var. Precis när det började suga till i magen plingade det på dörren, och det kom ett bud från Carnegiebryggeriet (bärs är som bekant en vital ingrediens i våffelsmeten).  

Jag stoppade in järnet i väggen. 

Slängde på kyckling, creme fraiche, rödlök och toppade med löjrom. Sen åt jag upp nästan allt innan jag ens kom för mig att fota. 

God fortsättning!

1:06 23 Mar 2015

Det här är alla kategorier den roligaste bild som togs på mig under helgen i Åre. Bilden är tagen backstage på Country Club, och vi tar inga frågor på det va? 

Nu ska jag stretcha. 

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla