Moderaternas nya knähundsproblem

4:36 28 Nov 2017

Efter förlusten mot Donald Trump valde Hillary Clinton att rehabilitera sig med hundpromenader i skogen. Eftersom Anna Kinberg Batra vill vara just som Hillary har vi kunnat följa hennes egna avgångsrehab via hennes hunds konto. Hunden heter Bodil eftersom det hade varit för uppenbart om den hette Bill.

AKB skaffade Bodil, en liten Cavalier king charles spaniel, när det blåste som mest kring henne. Rasen avlades fram hos de brittiska herresätena för 500 år sedan, så det är absolut en moderathund. Enligt hundmedia är det dock en väldigt samarbetsvillig ras som saknar aggressivitet och gillar arbete, så det är väl en nymoderat.

Bodil är alltså sprungen ur det gammelmoderata agget mot hennes matte. Hennes husse har berättat att samma kväll som Stockholmsmoderaterna meddelade att de inte längre hade förtroende för AKB så käkade Bodil upp en mentosrulle och tapetserade hemmet med mintdiarré. Bodil är för AKB vad den vackra blomman var för ET. Fast istället för att vissna så bajsar den.

Bodil gör nu succé på Instagram under namnet @bodilthebae och fortsätter att gäcka Moderaterna. Följarantalet stiger för varje dag som går och snart har hon lika många följare som Ulf Kristersson. Denna maktbalans symboliserar sprickan inom Moderaterna mycket väl. Om inte Ulf Kristersson, en klassisk Doberman-moderat, lyckas hålla Cavalier king charles spaniel-nymoderaterna bakom sig måste man ställa sig frågan om huruvida den nya riktningen verkligen har så stort gehör bland medlemmarna. Jimmie Åkesson är inte längre Moderaternas största knähundsproblem.

Min första snö🐶❄️

A post shared by 💍BODIL BATRA💍 (@bodilthebae) on

 

8 kommentarer | “Moderaternas nya knähundsproblem”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. THERESA WILLIAMS skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 3. Thanks for a good article if you were the google chrome user then from our website get the tutorial to enable cookies in chrome browser in easiest way by getting help support from our tutorial

 4. subway surfers skriver:

  Thank you for your sharing. Thanks to this article I can learn more things. Expand your knowledge and abilities. Actually the article is very practical. Thank you!

 5. majece skriver:

  As for me, on https://paperovernight.com/blog/position-paper you can get useful info about position paper writing. It’s really important to know

 6. mercy lynch skriver:

  mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

 7. fnaf skriver:

  The information about fish oil you shared is very helpful to me. I have a better understanding of fish oil.
  fnaf

 8. gmail sign up skriver:

  I really wanted to send a small word to say thanks to you for the fantastic points you are writing on this site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG