#klitteraturklubben

4:59 7 Maj 2012

För några veckor sedan startade jag och några vänner en bokklubb, jag kom på världens ca bästa namn till den: Klitteraturklubben.

Nu har vi inte setts mer än den gången när vi bestämde ”regler” och vilken bok vi skulle börja med, så egentligen vet jag inte vad jag pratar om, men alla borde starta en klubb. Det är en riktigt fin känsla att ha en grupp människor att återkomma till, en grupp där man kanske inte känner alla så väl (vissa har jag aldrig träffat före klubben startade), människor med liknande intressen och en gemensam pepp. Det är faktisk exakt samma pirrande känsla att starta en klubb som vuxen som det var när man var barn och det lär ju gälla oavsett om det är en bok-, film-, drak-, frimärks- eller tv-serieklubb. Som att starta band för alla oss som inte kan spela instrument.. Och visst ser vi på bilden ut som ett coolt band alternativt en JC-reklam från 1998?

Ikväll ses vi för andra gången och då ska alla ha med sig en eller två funderingar från den 96-sidiga boken vi har läst i två veckor. Enkelt & vackert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg