Twin Peaks #1

3:31 12 Maj 2012

Jag har ju tidigare nämnt min kärlek för diverse klubbkonstallationer, well här är en till som startade i torsdags: Twin Peaks-klubben!

Det är min kompis Mattias som tagit initiativet till Twin Peaks-klubben. Vi lärde känna varandra på telefon för ett par år sedan, han var ett stående inslag i Morgonpasset Helg i P3, där kallades han för ”Killen i kassan”. Jag hade hittat honom via Konsumbloggen som han drev ett par år och som senare också blev en bok. I programmet berättade han om sina briljanta iaktagelser, till exempel att kunder i stort sätt alltid väljer varan till höger i hyllan (när man väl lagt märke till det kan man inte sluta se det). Han brukade berätta om sina stammisar, deras vanor, shoppinglistor, sin hammasnickrade statistik och hur det var att sitta på andra sidan kassan och möta alla kunder.

Mattias och Jessica bjöd på vad vi kom fram till var som ”mat på restaurang”.

Den här fåntratten är kärleken i mitt liv <3.

AHAHAHAAAA!! Här är vi sekunder ifrån att äntligen få sätta igång. ALLA inblandade hade bråttom.

Mellan de två avsnitten som vi hann med igår och i väntan på Mattias helt ljuvliga äppelpaj (måste få tag i receptet!) tittade vi på ett av mina favvoklipp:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG