Vad händer Joan Chen?

11:53 16 Maj 2012

Joan Chen spelar Jocelyn Packard i Twin Peaks. Nu har jag inte sett så långt ännu men jag blev lite nyfiken på vad hon gör nuförtiden. Det visar sig att hon spelar mamman i en ny film som heter White Frog som hade premiär på San Francisco International Asian American Film Festival i mars (vet ej om och när det kommer till Sverige). Den handlar om en 15-årig kille som har Asberger Syndrom och vars liv slås i spillror när familjen råkar ut för en tragedi. OBS! Kolla inte in trailern längre ner om du inte vill fatta hela filmen innan du ens sett förtexten. Men kort verkar den vara någon slags blandning av The curious incident of the dog in the night-time, Rabbit Hole, Tretton och The kids are all right, fast inte lika bra.

Den 15-åriga killen spelas av Booboo Stewart (som tidigare spelat Seth i Twilight-filmerna)

Storebrorsan spelas av Harry Shum Jr. (Mike i Glee)

Och pappan spelas av ljuvliga ljuvliga BD Wong som typ ALLTID får spela läkare, psykolog, präst eller annan lyssnande karaktär (till exempel i The Ref, All-American Girl, Chicago Hope, OZ, Stay, Law & Order: SVU, Awake). Undrar om han är helt vidrig i verkligheten..? Hittade förresten en kul påminnelse om när han spelade Howard Weinstein i Brudens far.

Här är i alla fall den superspoilande trailern:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp