Alla vill veta var hen köpt sin tröja

10:45 20 Nov 2012

Facebook säger att alla vill veta vad deras vänner gillar, att det är därför ví omöjligt kan störas av alla dessa ”X gillar Y-företaget”. Eh nej, jag tycker i alla fall det är skitstörigt. Men mer störigt och framförallt läskigt är att jag inte har någon aning om vad mina vänner på facebook ser att jag är med och sponsrar. För tänk om det skulle vara så att mitt namn och foto är med på grejer jag aldrig har gillat? Nu tror ni kanske att jag är konspiratorisk? Okej, men kolla in den här skärmdumpen från min fb:

Bevis nog tycker jag. Alltså vem i helv går in på BARILLAS jävla facebook-sida och likear? Och varför har de ens en fb-sida? Orimligt! 

Hittills har i alla fall jag inte hittat något sätt att dölja för mina sårbara ögon vad ni andra gillar, men det finns sätt att hindra att mitt namn dyker upp på era sidor bredvid något random Arla-Bregott-toapapper-företag.

Klicka här för en smart liten how to.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG