Every breath you take

4:17 6 Nov 2012

Åh, ni vet när man ska stalka någon på instagram och tackar instagudarna för att människan inte har låst profil? (Alltså dessa hinder vi sjukligt lagda har sedan gemene man fattade att man kan låsa sin Facebook-profil..) Jo, och ni vet hur skraj man är för att råka slinta med fingret och dubbelklicka en like och sen klickar av snabbt och hoppas att människan man stalkar inte ska lägga märke – VILKET HEN ALLTID GÖR!! 

Nu har instagram tagit sitt ansvar för oss besatta av folk man gillar extra mycket och de man love to hate som man kanske stalkar ännu mer egentligen. De har skapat webbprofiler. Alltså, man går in på instagram.com/”profilnamnet den du stalkar har” et voilà! Alla bilder i datorskärmsstorlek – UTAN risken att dubbelklicka på fyllan (pga man måste klicka längst upp till höger på hjärtat + vara inloggad).

 

VASSEGO!

2 kommentarer | “Every breath you take”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebecka A skriver:

    Är MYCKET nöjd över detta!

  2. Erika skriver:

    Påminner mig om när jag hade spanat in en söt kille på en kurs och skulle stalka honom lite diskret på facebook, men istället råkade skicka en friend request. Måste klickat OERHÖRT snett den gången. Var lite pinsamt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp