Angående morgondagens Girls

7:10 25 Feb 2013

Kul rubbe va Tobias?

Okej, jag har flyttat över helgen och denna flytt var av episka proportioner, en saga som bara började med att M skulle öppna bakluckan på vanen och fick med sig handtaget i handen… Alltså jag orkar inte ens förklara allt som har hunnit hända och inte hända och desutom är det inte värst intressant för någon annan än denna stackare som rest 100 mil på två dagar gått av på mitten när hon burit soffor och sängar och skrubbat bakom kylen till klockan 04.30 i flyttstädet.

I ALLA FALL!

Imorgon sänds avsnittet av Tv-cirkeln där jag är med, tailern ser ut så här:

Eh! Är ganska nervig för resultatet ja! Alltså radio kan jag. När jag gör radio vet jag nästan alltid precis hur del kommer att låta för lyssnaren när hen hör resultatet, även när det är live. Men tv är nytt. Tv är klippt av någon annan och man har tusen andra saker att hålla i huvudet samtidigt som man pratar. Det har man visserligen i radio också, men det är ändå inte samma sak. Så vi får se helt enkelt. -JAA! Jag har ca världens största kontrollbehov, jag jobbar på det. Släpp det och gå vidare. Men kul var det i alla fall. Jävligt kul! Var snälla på twitter imorgon okej?

 

2 kommentarer | “Angående morgondagens Girls”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. politisk korrekta skriver:

    politisk korrekta bla bla bla…

  2. Tobias Norström skriver:

    Lovin that rubbe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg