SNL: Justin x 5

12:16 23 Mar 2013

På tal om Justin förresten, han var ju gäst för femte gången i Saturday Night Live förra veckan (och nu ryktas det om att Oscarsproducenterna är peppade på att låta honom leda nästa års gala – jag säger spontant ja om han får sällskap av J-Law). Vet ni, det var faktiskt inte så bra. Alltså.. nej. Det var som att inga gamla tricks hjälpte.

Alltså visst, klart att jag skrek rakt ut när han lyckades rada upp några av mina favoritgubbar EVER på bara några minuter:

Men det var inte direkt kul… Inte ens för någon som mig som kan sin SNL utan och innan och har tittat sedan de här gamla gubbarna själva var del av casten (nej jag var kanske inte född då men ni fattar).

Det hjälpte inte ens att ta in den här gamla guldklimpen:

Eller att dra den här en vända till:

Eller att få de här att presentera honom med sin klassiska hälsning när han sjöng (ganska falskt):

Och när han tog in Jay-Z smygheilade han honom ändå bara bakom ryggen (SKOJA!):

Nope. Det blev inget bra alls.

Det känns SÅ HIMLA TRÖTT att återanvända de gamla superlyckade sketcherna och försöka göra om dem igen. Att Motherlover blev roligare än Dick in a Box är ett unikum i dessa sammanhang. Om man nu ska köra på någon form av igenkänning och internskämt får man väl åtminstone försöka göra det bra. Här menar jag såklart inte att det är Justins fel, det är uppenbarligen någon annan som sov på jobbet den veckan, han slet som en liten gris med det han fick. Det enda riktigt riktigt roliga han gjorde var den här:

Resten av gångerna en verkligen skrattade var när tjejerna gjorde sina grejer (som vanligt).

Så, nu har jag sparat er en timme. Varsågoda!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg