Leave Beliebers alone!!

3:14 26 Apr 2013

Har ni hört det här klippet när NRJs morgonprogram lurar en tjej att hon ska få träffa Justin Bieber? 

Så jävla inte okej! Så satans vidrigt elakt!

Jag förstår verkligen inte njutningen i den här typen av sadism. Att driva med någon som uppenbarligen känner så himla mycket för sin idol och så klart inte vill något hellre än att få träffa hen. Hon lär ju tycka det är askul att bli häcklad för det här det närmsta året, medan de som sitter i maktposition och redan har pissat henne i fejset bara får mer uppmärksamhet, kommer undan med det och i förlängningen tjänar mer pengar. Och den där brorsan som har bett Vakna lura henne, han kanske är ett jävla spån som inte tänker längre. Men hur kan producenten, redaktören eller ens radiopratarna vara så hjärtlösa att de inte avbryter busringningen mitt i, när de märker att det här är ett superseriöst fan som kommer att gå sönder av det här? Herregud, hon hyperventilerar ju från första stund!

När Jakob Öqvist blir frågad om han tycker de gick för långt så gör han inte vad en normal människa hade gjort = insett sitt misstag (i att sparka neråt istället för att använda sin position och alla andras tid till något bättre, tex sparka uppåt), tagit ansvar och sagt förlåt. Nej nej, Jacob säger så här:

Så kan man ju också göra, lägga ansvaret på det hyperventilerande fanet som man redan hängt ut i radio och gömma sig bakom ”OMMEH FÅR MAN INTE SKÄMTA LÄNGRE I DET HÄR LANDET ELLER????”. Stay classy Jakob!

Nu tycker jag att vi gemensamt i denna sal tar och läser om Rebeckas superkloka text om hur vi gör skillnad på fans och fans, beroende på om de gillar en popartist eller ett fotbollslag.

Mvh // Take That 4-ever!

 

 

En kommentar | “Leave Beliebers alone!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebecka skriver:

    Är så illa berörd av det där klippet att jag inte vet var jag ska ta vägen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg