PLL

8:59 12 Jul 2013

Det här är så kränkande. Mitt blogginlägg om hur himla sjuk jag har blivit pga för mycket badande försvann. Ingen i universum bryr sig sa Firefox och tokkraschade.

Jaha. Jag ligger ju ändå här i sängen och är så himla förkyld att det gör ont överallt. Är så arg för att mina sista semesterdagar bara blev skit nu :( Ligger helt handlingsförlamad och tittar på Pretty Little Liars som jag ändå tyckte folk hade lovat skulle vara rätt bra. Men den är ju inte alls så värst bra?

Och jag är alldeles för utmattad för att hitta en annan serie som är bättre men med ungefär samma set up. Men vet ni, jag saknar verkligen efter en riktigt bra serie i high school eller collagemiljö. Ska det vara så himla svårt att slänga ihop? Enda lite kul i PLL är att Rob Lowes brosa Chad Lowe är med..

Och om vi ska prata lite på riktigt. Jag har såklart också sett de kvinnohatande kommentarerna som cirkulerat på nätet efter fotbollsmatchen. Jag är bara så.. inte förvånad. Det enda jag känner är en sån trötthet inför idiotiska människor att jag inte ens orkar formulera mig. Som att det knappt blir värt. Men det är bara just nu.

 

En kommentar | “PLL”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Viktoria skriver:

    The Carrie Diaries! Fånigt men härligt i highschool-miljö om Carrie innan hon blev sex and the city.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla