Stil i P1

12:04 21 Okt 2013

Men hallå, jag glömde ju säga att jag var med i ett av Sveriges Radios bästa program, Stil i P1, och pratade om Stevie Nicks i söndags. Fleetwood Mac spelar ju i Globen på onsdag. Har ju som bekant snackat en hel del i radio tidigare, men att bli tillfrågad om jag ville vara med i just det programmet var pretty himla stort för mig.

Pga har varit förkyld i evigheters evigheter och haft så här himla tråkigt:

så glömde jag (smyg)fota Sveriges kanske coolaste programledare, Susanne Ljung. Hela programmet är väldigt bra, jag är med från 34 min in i programmet och pratar om Stevies uppsving i en yngre generation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG