Jills veranda

10:17 23 Jan 2014

Herregud. Herregud herre herre herregud. Ni MÅSTE se Jills veranda.

Jag hann inte se det igår kväll när det gick på tv, utan lovade mig själv att jag fick titta idag på morgonen och blev precis klar. Sitter fortfarande med lipen i näsan och är helt tagen. Som någon på twitter sa igår, det blir alltid bra tv när Agnes-Lo Åkerlind är producent. Och jag kan bara hålla med.

Det här programmet är och gör exakt allt det som jag saknar extra mycket i public service när det blir ett sånt pådrag kring program som Belindas förra veckan. Det är snyggt, smart, intressant, spännande, ifrågasättande och det VILL något. Jag lär mig massvis samtidigt som jag kan slappna av i att jag vet att det är en supervettig kapten bakom rodret som aldrig skulle släppa igenom minsta lilla rasistiska, homofoba, kvinnoförnedrande bild eller kommentar för att vinna en billig poäng. Det gör att det inte heller blir en vi och dem-uppdelning som gör att en hel del tittare inte kan ta del av det på sina egna villkor. För mig är det exakt det som är public service kärna, det är därför jag betalar mina licenspengar. Och i det här programmet gör det att jag helhjärtat kan följa med i uppbyggnaden som ligger som en röd tråd genom hela programmet och är så stark att jag får den där stickande känslan i näsan och ryset i ryggraden om och om igen. Ja, jag vill bli ihop med det här programmet.

Asså den här Thelma & Louise-stunden med Jill och Titiyo i bilen 13 minuter in i programmet. Böööööööööl!!!!

Här kan ni läsa mer om hur demonproducenten tänkt när hon gjort programmet.

Och här kan ni se första avsnittet.

Kommande gäster: Kakan <3, Marit Bergman, Kristian Gidlund, Magnus Carlsson, Skizz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG