Killarna mot tjejerna

8:23 30 Jan 2014

Om ni inte redan börjat älska förra veckans mest klipska (för klipskaste låter ju helt konstigt) bloggy i mitt fb-flöde så är det dags nu. NU sa jag!! Idén är lika enkel som genial, det räknas rakt upp och ner. Hittills har kvällstidningarnas förstasidor, riksdagen, regeringen, SF:s förstasida och SVT play fått vara med i tävlingen:

 

2 kommentarer | “Killarna mot tjejerna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. honeyiscool skriver:

    att killarna är överrepresenterade i klippsektionen kan bero på att damerna tävlar först och sedan herrarna (inom skidåkning, osäker på hur det är annars). de senaste klippen blir därav mestadels på killar då de tävlat senast. tycker att fler kvinnliga programledare/i rutan över huvud taget dock vore något jag vill ha för mina licenspengar. go jills veranda!

  2. Soraya Hashim skriver:

    HONNEYISCOOL: Ah! Jag har ju noll koll på sport så det stämmer säkert. Men kolla in bloggen ändå, för när allt slås ihop – alltså alla exempel så blir det himla talande :)

    Och ja!!! Mer kvinnliga profiler por favor! Hemskt gärna icke-vita hetero bla bla bla också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg