Vin Diesel är Home Alone

7:09 28 Jan 2014

Nu undrar ni säkert, Hörru Soraya – vilket är egentligen dagens bästa/roligaste/konstigaste/underbaraste/skämmigaste/ensambarnigaste sjuminutersklipp?

Men kära vänner, det ska jag berätta för er: NÄR VIN DIESEL FILMAR SIG SJÄLV NÄR HAN ”DANSAR” TILL BEYONCÉ. Jaja han breakade när han var liten whatever.

Guide till guldet:

1. Spola fram till 4.49.

2. Se hur han liksom tar sats där i början med knäppningarna men sen tappar farten och mest står och gungar.

3. Ca 5.23-5.30: Fundera lite på hur det skulle vara att träffa på den där snubben på krogen som kommer fram med sina höftmoves och var glad för att du inte är där just nu.

4. Ca 5.32: Oh! Oh! Gestikulerar som att han menar det.

5. Ca 5.43: Vin ylar Drunken love och tar sig på kuken. Här någonstans började jag förstå att Vin nog också var lite drunken, drunk på livet då förstås.

6. Ca 5.58: Aggroklappen. <<– Varför gör han så???? Är han jättearg på sin ena hand eller vad?

7. Ca 6.06: Vin tar i med snurrar och alla möjliga konster

8. 6.13: KLIPP! Jag dör, MÅSTE få veta vad av allt detta Vin själv tyckte var för pinsamt eller dåligt att lägga upp? Hur illa kunde det ha varit om allt det här andra fick leva kvar? Hittade två klipp till längre fram.

9. 6.14-6.34: Vin sexar upp sin webcam och har vid det här laget fattat att han inte är riktigt lika bra som Beyoncé på att sjunga och kapitulerar till mim. Tack.

10. 6.46: Surfboard………………..

11. 6.53: Pingvindansen på väg tillbaka till datorn.

12. Den här lilla texten som dyker upp på slutet?

(Tack för tipset Boskar <3)

4 kommentarer | “Vin Diesel är Home Alone”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sonja skriver:

    haha, videon var ju söt!
    Mkt bättre moves än i den här , som är min ABSOLUTA FAVORIT bland lök-videor (även om dina julkalendertips var riktigt bra en del). Kolla 2:20 där p diddy bland annat gör den klassiska ”stavgången”. och 3:10 där han tydligen gör ”miracles like he walks on water”… dvs ”ung bonde dansar med träskor” och ”hulka mot en dörrkarm”-movsen. Alltså hela videon… hur han vaknar med två tjejer och är så jävla cool och eftertraktad vilket han väljer att uttrycka med dessa rytmiska inslag.. älskar den verkligen. Älskar! Hör du mig! http://www.youtube.com/watch?v=YJADM4l26XM

  2. Sonja skriver:

    Åh gud… jag ser nu att de har klippt bort något väldigt viktigt ur den videon jag postade. VARFÖR? Efter att han hulkat mot dörrkarmen och dansat sin träskodans så liksom knäpper han med fingrarna och försvinner runt hörnet i en självklar vetskap om att hon helt klart kommer att fortsätta följa efter att ha sett hans siluett utföra alla dessa rörelser. En av videons höjdpunkter så jag förstår inte varför de har eliminerat den?!??!???
    http://www.youtube.com/watch?v=P-GtKlqi3_s

  3. Soraya Hashim skriver:

    SONJA: Haha! <3

  4. liv skriver:

    HAHAHA! VEM har lagt upp denna?? Han kan inte ha gjort det själv?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG