Kan knappt titta, det är för starkt

8:46 19 Maj 2014

Sara Ödmark, vilket länkgeni (så gamla nyheter jag vet, det är som att säga att vatten är blött)! Som om jag inte dött och återuppstått tillräckligt många gånger idag av hur bra Sia-videon var, så hittade Sara ett ÄNNU starkare klipp: När Sia och dansaren Maddie framför låten live hos Ellen. Jag skulle aldrig posta samma himla låt två gånger i rad om det inte var värt det, men det är det.

Säger bara: När Sias röst spricker på topparna. Jag har inte fler ord för detta, det är liksom alldeles för bra och jag blir helt sorgsen av att det kommer ta så lång tid innan nåt annat kommer att drabba mig lika hårt igen. Jag är ju helt uppenbart en person som känner tokstarkt när det kommer till populärkultur, men så här starkt blir det max en gång om året:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Älskar hur man aldrig får Se Sias ansikte och hur hon vinkar med foten som tack. Hur de kramas allihopa på slutet. Ååååh, låt mig aldrig tröttna på denna. Lovar att bara lyssna två gånger om dagen så den håller länge länge länge.

En kommentar | “Kan knappt titta, det är för starkt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    Jag dör så himla bra!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp