Fredagslista

6:14 2 Okt 2015

Snor en lista av Hanna. Bild från Stora Radiopriset, strax efter jag beskrivit Risks dubbelavsnitt Kevin goes to Kink Camp i detalj för en produktionsbolagschef. Bra kväll.

Vad behöver du mest just nu? Gumption (en bra engelsk glosa, den satte sig). Har kommit in i nån slags personlighetsslöhet. Vet inte om jag inbillar mig eller om jag bara skjutit upp höstens första D-vitaminpiller för länge.

Vad tror folk om dig? Att jag är präktig tror jag? För att jag bryr mig om rättvisefrågor så tror nog folk att jag är präktig och lite humorlös. lol.

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är bra på att snacka inför folk. Utseendemässigt brukar det bara mitt hår.

Brukar du skratta för dig själv? Gud ja. Alldeles för ofta in public dessutom.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ”Vi har försökt nå dig angående ett blommogram till dig.” Trodde det var en hemlig beundrare. Det var SBAB.

Nästa mål i ditt liv? Hitta fina saker att hänga på mina väggar. Fick inkalla experthjälp i form av Elsa för att få mitt huvud runt det. Ska på Affordable Art Fair imorgon och se om jag hittar något som kallar.

Hur svarar du i mobilen? Hallå det är Soraya? Annars nån form av spex som alltid sabbas av fördröjningen innan samtalet kopplar upp. Pärlor för svin.

Antal timmar sömn inatt? Åh jag vet inte, 6-7?

Brukar du komma i tid? Absolut inte. Förutom om det är första gången jag ska göra nåt. Då är jag typ en timme tidig. Har noll tidsuppfattning. Kan lätt komma en vecka för tidigt.

När mår du bra? När jag har ett glas cava i kroppen, precis när förfesten börjar leva upp. Eller när jag är med de jag älskar. Eller när jag har ensamtid med Netflix. Eller alla samtidigt.

Vanligaste färgen på dina kläder? Svart.

Favoritdryck på morgonen? Snabbkaffe. Eller en stor cappuccino med extra shot och laktosfri mjölk från Espresso House.

När brukar du oftast gå och lägga dig? 23.30

Är du blyg? Nej. Men vet att det kan verka så ibland när jag blir tyst. Men oftast är det för att jag inte har något att säga eller att någon annan säger väldigt mycket. Försöker träna på att inte alltid ta socialt ansvar och vara tvångsmässig Härlig Person 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Aldrig hänt mig pga sååå ifrågasättande och ältande person. Men jag lovar att jag inte är präktig och humorlös.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp