För dig som skiter i Star wars

11:37 16 Dec 2015

Om du liksom jag ger i runda slängar noll fucks om en ny Star Wars-film (JA – JAG SA DET!!!!!) så har jag en way mycket mer efterlängtad nyhet. Tre av mina bästa kvinnor i livet ska återförenas och göra film igen. Bette Midler, Goldie Hawn och Diane Keaton aka Före detta fruars klubb (inofficiellt kallad för Livets tröstfilm)!!!!!!!! 

Den nya filmen ska heta Divanation och det är Netflix som ligger bakom (tacktacktacktack). Handlingen är typ att de tre har haft ett populärt band ihop som efter 30 år ska återförenas. Det spelar egentligen inte så stor roll (precis som det inte spelar nån roll vad nya Star Wars egentligen handlar om, fansen vill ju bara dit igen). Jag vill bara höra dem sjunga, se dem bråka och bli vänner igen och kanske hämnas på en eller tre snåla, sura, griniga och själviska gubbar (sorry för spoiler om du inte sett Före detta fruars klubb).

Tre viktigaste sakerna som måste vara med i nya filmen:

DEN HÄR (eller motsvarighet):

2. Ett välskrivet gräl (alltså Bette är min drömkvinna i den här typen av roller):

(denna lilla punkt känns mest omöjlig. Före detta fruars klubb är från början en bok som skrevs om till filmmanus av Robert Harling som tidigare har skrivit Blommor av Stål och den fantastiska Älsklingsfiende från 1991 (SE DEN!). Men här ska något skrivas från scratch och de som ska lyckas med detta har typ Surf’s Up på sin korta meritlista. Så…. ja..)

3. Att Stockard Channing får en roll – en riktig roll – den här gången och inte dör typ 4 min in i filmen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp