Delar en video utan att ens ha kollat först

1:37 17 Feb 2016

Ja ni hörde mig. För det är Sia och det är James Cordens Carpool Karaoke. Om ni har läst var jag har skrivit ca någonsin eller ens sett min presentationstext här på sajten (som jag visserligen inte skrivit själv) så fattar ni hur stort detta är för mig. Ja.

Screen Shot 2016-02-17 at 1.29.41 PM

Gaaaah, grinar en liden förskvätt redan nu innan jag vågar trycka på play!

PS. För er som piper till så fort nån säger Elton John så satt han i bilen förra veckan (den är inte jättebra kan jag ju säga med en gång, men ändå lite värd om man känner starkt för honom). Och Chris Martin var med nu innan Superbowl….. men den… nej den behöver ni verkligen inte se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg