Philip Seymour Hoffmans sista filmer får trailers

1:20 15 Apr 2014

När Philip Seymour Hoffman gick bort tidigare i år var det inte med ett öga torrt hos mig. Skådespelaren har förgyllt filmer med sina prestationer sen Boogie Nights, och nu har vi tyvärr endast några få av dem kvar. Förutom Hunger Games-filmerna och tv-serien Happyish, som hänger i luften just nu, har vi två filmer till att se fram emot. Dessa fick nu i dagarna en varsin trailer.

Most Wanted Man är ännu en film baserad på en roman av John le Carré, den nionde av ”spionmästarens” verk som filmatiseras.

Denna storstilade thriller bland Tysklands hemliga underrättelsetjänst regisserades av Anton Corbijn och i huvudrollen spelar Hoffman agenten Günther Bachmann (fantastisk tysk accent ingår), i jakten på en terrormisstänkt akademiker. Tillsammans med Rachel McAdams, Willem Dafoe och Robin Wright fastnar han i ett nät av lögner och mord. Något för älskare av Tinker Tailor Soldier Spy eller The Constant Gardner att förälska sig i.

Det är ju lite av en Mad Men-vecka här på Nöjesguiden. Kanske inspirerade det Roger Sterling själv, John Slattery, att släppa trailern till sin regidebut.

Filmens titel God’s Pocket syftar på ett arbetarklassområde där männen likt en röst i trailern uttrycker det: ”work, marry, have children and until recently, die like everyone else”. Tillvaron blir problematiskt för Mickey (Hoffman) efter att hans styvson dör i en olycka på sin arbetsplats, modern (spelad av Christina Hendricks, även hon känd från Mad Men) misstänker nämligen att allt inte står rätt till och kräver svar. I denna Mystic Rivers-esque thriller med en gnutta svart humor står Mickey inför ett mord han inte kan lösa, en fru han inte kan göra nöjd och skulder han inte kan betala.

Vilken film tycker du ser mest spännande ut?

En kommentar | “Philip Seymour Hoffmans sista filmer får trailers”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Parisa Amiri skriver:

    Känner W O W inför både Robin Wright-film OCH John Slattery-regisserad med Hendricks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG