Nedstämda Kanye är allas nya favorit meme

4:40 5 Maj 2014

Vi visste väl att det skulle hända förr eller senare. Fotot på en melankolisk Kanye West vid en linbana med Kim Kardashian har blivit en meme. För om det är något internet älskar så är det att driva med den (i deras ögon) självutnämnda guden. 

Några av internets storslagna Photoshop-talanger har låtit fantasi sprudla den här gången. Yeezus möter här bland annat kända karaktärer likt Forrest Gump och Mupparna. Han får även sitta vid sidan av Star Wars VIIs manusläsning och några kända byggarbetares lunchrast. Min favorit är dock när denna nya meme beblandar sig med gamla, speciellt bilden på Drake i Dada från videoinspelningen av No New Friends.

En lång rad mer eller mindre kreativa verk finns här. Ha dock i åtanke att internet inte har glömt en viss sexvideo. Det är som sagt snillen bakom denna meme och snillen har en fäbless för att spåra ur lite emellanåt, ter sig logiskt ideras värld antar jag.

Frågan kvarstår dock: ”How you gonna be mad on vacation?”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp