Seinfeld, Vampire Weekend och Miley Cyrus i nytt internetspel!

11:38 6 Maj 2014

Vampire Weekend's Ezra Koenig Sings

Twitter är en plats i ständig förändring, något många älskar att raljera över. Tur då att hemsidan fortfarande är en perfekt plattform för några av internets mest underliga karaktärer. En av de mer underhållande är Seinfeld2000 som för varje tweet återskapar ett modernt Seinfeld universum, fyllt med felstavningar och diverse Photoshop verk. Det hela startade egentligen som en surrealistisk motreaktion på ModernSeinfeld men har växt och blivit sin helt egna skapelse. Jason Richards, mannen bakom pseudonymen, har nu 35 000 människor som följer hans strävan att ”imagen what Sienfeld still on TV today”

Vad är nästa steg för ett så pass populärt Twitterkonto, som parodiserar en över femton år gammal tv-serie? Naturligtvis ett internetspel framtaget tillsammans med en annan excentrisk karaktär från den udda delen av internet: Pippin Barr! De har skapat en smått urspårad versionen av den kända kirurgscenen från avsnittet ”The Junior Mint” som inkluderar lite mer Miley Cyrus än tv-serien, vilket är logiskt då hon endast var några månader när originalet sändes. Musiken i spelet står, kanske lite oväntat, Vampire Weekends sångare Ezra Koening för. Ifall hans tolkning av seriens ledmotiv inte kan övertyga dig om att ge spelet en chans, ja då vet jag inte vad som skulle.
 
Det är annorlunda och fantastiskt, ge det hela en chans och spela här.
 
seinfeld costanza gif

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg