Galet men insiktsfullt när Tyler, the Creator möter Larry King

1:59 5 Jun 2014

Tyler, the Creator tycks göra allt. Rapkollektivet Odd Futures de facto är inte bara en rappare och producent utan tjänar även pengar på strumpor samt en rad olika filmprojekt. När han besökte Larry Kings nya program kallar tv-ikonen 23-åringen för en renässansman och visst kan det stämma. En skulle kunna tro att resultatet av denna halvtimme långa intervju är en obehaglig upplevelse för båda parterna från så pass olika världar. Istället blir det ett roligt, spännande och givande möte när Tyler emellanåt lämnar den lekfulla fasaden för att istället visa upp en insiktsfull sida av sig själv. En ömsesidig respekt uppstår mellan de två även fast Tyler kan slänga ur sig vulgaritet från och till, främst när kärleken för Jennifer Lawrence diskuteras, för även universiella genier har ett hjärta som talar högt.

Ta del av intervjun nedan och ifall du saknar den mer galna Tyler rekommenderar jag denna videointervju av Huffington Post tillsammans med hans vänner från tv-serien Loiter Squad. Min avsky för Buzzfeed mår bra när gänget berättar om hur de skapade kaos på hemsidans kontor, riktigt underhållande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp