Bill Murray tar en paus från Reddit för filmen St. Vincent

1:28 2 Jul 2014

Finns det något bättre på internet än när den alltid älskvärde Bill Murray blir del av någons vardag? Nej jag tror nästan inte det. Han har de senaste åren blivit ett så pass stort internetfenomen att en del verkar ha glömt hans sanna kall i livet: film. Men allt det kan nu få sig en ändring med kommande St. Vincent, en film som inte har något alls att göra med sångerskan. Här ser vi istället Murray spela världens sämsta granne Vincent; en krigsveteran med passion för alkohol och den ryska strippan Daka (spelad av Naomi Watts). Av någon anledning blir han mentorn till grannpojken Oliver som verkar se något i den gamle gubben ingen annan tycks kunna.

Detta hela är upplagt för hjärtevärmande cynism och lär inte bli något annat än en succé för Murray. Eller okej det finns en risk för att det endast blir klyschigt gullgull men vi håller tummarna! Här medverkar även Melissa McCarthy i en roll som inte verkar driva med hennes kropp, vilket är uppfriskande! Filmen har premiär i USA den 24 oktober och förhoppningsvis även här snart därefter.

En kommentar | “Bill Murray tar en paus från Reddit för filmen St. Vincent”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Caisa skriver:

    Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas den har premiär här också snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG