Vem är mer perfekt för en Swagger Wagon-reklam än Busta Rhymes?

6:38 4 Aug 2014

Break Ya Neck, Scenario, Case of the P.T.A. är bara några klassiska låttitlar som Busta Rhymes har varit involverad i. Alla de bleknar dock idag med de nya låten Swagger Wagon – det är ifall Rebecca Blacks Friday var ett musikaliskt uppvaknande för dig. Toyota vill nämligen inte låta den fyra år gamla reklamkampanjen gå i graven och har därmed släppt i musikvideo där ingen mindre än den före detta dreadsbärande rapparen gästar.

I en pseudo-Tron kuliss visar en vit medelklassfamilj på just hur bra rap kan sälja så länge utövarna är en vit medelklassfamilj i relaterbara chinos – det är tills Busta Rhymes gör entré. Ja det går såklart att dra paralleller till en viss svensk rappare och en cykel som är på köpet – men aldrig tycks försvinna – för ja den bittra verkligheten är här densamma. The Leaders of the New School:s fd karismatiska de facto säljer helt längre inte skivor och hans försök till att likna en WWE-brottare har knappast hjälpt. Därför har vi nu denna låt; tyvärr för Busta är det inte 90-talet längre då detta av någon anledning var acceptabelt , istället lär Twitter äta upp denna kassako levande med all den negativ betoning det påståendet kan tänkas ha.

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG